Oppdater innstillinger for Norton-kontoen

Hvis du er belastet for automatisk fornying og ønsker refusjon, kan du kontakte oss via Kundeservice og -støtte.

Hvis Norton-produktet viser feil antall abonnementsdager, eller hvis du tror at du har mistet dager fra det gamle abonnementet, kan du lese Norton viser feil abonnementsdato.

Velg informasjonen du vil oppdatere på Norton-kontoen, nedenfor.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v54033503
Operativsystem: Mac OS X, Windows
Sist endret: 17/05/2020