Melding: «Problemer med å logge på?» under migrering av BullGuard-beskyttelse til Norton

Vi oppdaget at du ikke har en kontakt-e-postadresse knyttet til BullGuard-kontoen din. For å få tilgang til Norton-kontoen trenger du en gyldig e-postadresse.

Hvis du brukte et brukernavn for pålogging for BullGuard-kontoen din, kan du prøve å legge til ‘@bullguard.com’ i brukernavnet i feltet for e-postadresse.

Hvis problemet vedvarer, følger du instruksjonene nedenfor for å løse dette problemet.

Kontakt Norton brukerstøtte med produktets serienummer

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

2. I vinduet Min Norton ved siden av Enhetssikkerhet, klikker du på Åpne.

3. I hovedvinduet til Norton-produktet, klikker du på Hjelp > Om.

4. Noter produktets serienummer.

5. Kontakt Kundeservice og -støtte og oppgi dette serienummeret.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v20220823170220838