Vanlige spørsmål: Migrering av BullGuard-beskyttelse til Norton

Vi selger eller støtter ikke lenger BullGuards produkter og tjenester. Vi migrerte BullGuard-abonnementet ditt til Norton.

Her er noen vanlige spørsmål rundt denne overgangen som kan hjelpe deg:

Jeg ser fortsatt BullGuard-appen på enheten min. Hvordan migrerer jeg til Norton?

Selv om migreringen til Norton er satt til å være automatisk, kan det hende at den ikke skjer automatisk i noen tilfeller. Hvis du fortsatt bruker BullGuard-beskyttelse, anbefaler vi at du går til Norton manuelt så fort som mulig. For instruksjoner, se Migrere BullGuard-beskyttelsen til Norton.

Hva må jeg gjøre som nåværende BullGuard-kunde?

Vi migrerte BullGuard-abonnementet ditt til Norton. Migreringen til Norton skjer automatisk, og beskyttelsen fortsetter uavbrutt gjennom hele abonnementsperioden.

Hvis du fortsatt har BullGuard-beskyttelse, anbefaler vi at du går over til Norton så fort som mulig. For instruksjoner, se Migrere BullGuard-beskyttelsen til Norton.

Merk: Hvis du har sikkerhetskopiert data ved hjelp av BullGuard, anbefaler vi at du gjenoppretter BullGuard-sikkerhetskopidataene først og deretter fortsetter med migreringstrinnene.

Vil kundekontoen min for BullGuard fortsatt være tilgjengelig med denne endringen?

BullGuard-kontoen din er allerede migrert til Norton. Du vil kunnelogge på Norton-kontoen med din eksisterende påloggingsinformasjon for BullGuard.

Hvis du brukte et brukernavn for BullGuard-kontoen din, må du huske å legge til ‘@bullguard.com’ i brukernavnet når du skriver inn e-postadressefeltet for å få tilgang til Norton-kontoen.

Hvis produktet eller tjenesten min endres til Norton, vil dataene mine fortsatt beskyttes og behandles på samme måte?

Når det gjelder dine personopplysninger, er vi forpliktet til å gi deg åpenhet. Vi behandler personopplysninger i samsvar med gjeldende lovgivning.

Vi verken selger, deler, leaser eller leier ut personopplysningene dine til tredjeparter mot penger eller andre vederlag.

Har Nortons produkter og tjenester samme sikkerhetsbeskyttelse som BullGuard?

Ja. Norton-teknologi blokkerer millioner av nettrusler hver dag og gir beskyttelse i sanntid mot eksisterende og nye trusler som kan sette personopplysningene dine i fare. Norton har fire tiår med forbrukererfaring med nettsikkerhet.

Hvis du vil vite mer om Norton-produkter og -tjenester, kan du klikke her.

Hva skjedde med BullGuards kundestøtte for e-post og chat? Jeg ser ikke lenger hjelpesidene.

BullGuards produkter og tjenester støttes ikke lenger. Det gjeldende BullGuard-abonnementet migreres til et tilsvarende Norton-abonnement som har samme pris som BullGuard-abonnementet.

På denne siden hjelper vi deg med å svare på noen av de vanligste spørsmålene rundt ditt nåværende BullGuard-abonnement.

For mer hjelp, kontakt Norton Medlemsservice og kundestøtte.

Hvorfor får jeg ikke tilgang til Norton-kontoen min?

Hvis du brukte et brukernavn for BullGuard-kontoen din, må du huske å legge til ‘@bullguard.com’ i brukernavnet når du skriver det inn i e-postadressefeltet, for å få tilgang til Norton-kontoen. Dersom du fremdeles har problemer med å få tilgang til Norton-kontoen din, seMelding: “Problemer med innlogging?” mens du migrerer BullGuard-beskyttelsen til Norton.

Jeg finner ikke Norton GO-abonnementet på Norton-kontoen min

Dersom du ikke ser Norton GO-abonnementet oppført i Norton-kontoen din, kontakt Norton Medlemsservice og kundestøtte.

Hvordan får jeg tilgang til BullGuard-sikkerhetskopifiler og -data?

Du må manuelt gjenopprette filer og data som du sikkerhetskopierte ved hjelp av BullGuard-beskyttelsen. For flere instruksjoner, se Gjenopprette BullGuard-sikkerhetskopidata.

1Etter gjenoppretting kan du bruke Sikkerhetskopiering i skyen-rettigheten i Norton GO-abonnementet til å sikkerhetskopiere filene og dataene dine til Nortons lagringsted for sikkerhetskopiering på nettet.

Jeg brukte BullGuard VPN før. Det fungerer ikke lenger. Hvordan får jeg samme funksjonalitet i dag?

Vi har flyttet BullGuard-abonnementet ditt til Norton Go. For å kunne bruke Norton Go VPN (erstatter BullGuard VPN som du har nå), går du til Min Norton-portal og laster ned VPN-løsningen for ditt operativsystem der.

Hvis du har problemer, kan du kontakte Nortons kundeservice- og støtte.

Jeg brukte BullGuard Identitetsbeskyttelse før. Hvordan får jeg samme funksjonalitet i dag?

Jeg har BullGuard Identitetsbeskyttelse som en del av et BullGuard-tilbud

Vi har flyttet BullGuard-abonnementet ditt til Norton Go. For å benytte deg av din nye Identitetsbeskyttelse, går du til Min Norton-portal og følger veiledningen der.

Hvis du har problemer, kan du kontakte Nortons kundeservice- og støtte.

Jeg har BullGuard Identitetsbeskyttelse som et separat produkt

Vi har sendt deg en e-postmelding med en kampanjekode. Se etter e-posten for veiledning om de neste trinnene. Hvis du ikke ser e-postmeldingen i innboksen, må du sjekke i spam- eller papirkurvmappen.

Hvis du har problemer, kan du kontakte Nortons kundeservice- og støtte.

Jeg brukte BullGuard Mobile Security før, og det fungerer ikke lenger. Hvordan får jeg samme funksjonalitet i dag?

Jeg har BullGuard Mobile Security som en del av et BullGuard-tilbud

Vi har flyttet BullGuard-abonnementet ditt til Norton Go. For å benytte deg av din nye Mobilbeskyttelse, går du til Min Norton-portal og følger veiledningen der.

Hvis du har problemer, kan du kontakte Nortons kundeservice- og støtte.

Jeg har BullGuard Mobile Security som et separat produkt

Vi har sendt deg en e-postmelding med en kampanjekode. Se etter e-posten for veiledning om de neste trinnene. Hvis du ikke ser e-postmeldingen i innboksen, må du sjekke i spam- eller papirkurvmappen.

Hvis du har problemer, kan du kontakte Nortons kundeservice- og støtte.

Jeg kjøpte et BullGuard-produkt eller -tjeneste i detaljhandelen som jeg ikke kan aktivere. Hva gjør jeg?

Hvis du har en ubrukt produktnøkkel kjøpt i detaljhandelen, kan du kontakte Nortons kundeservice- og støtte.

Vil BullGuard-abonnementet mitt fortsatt fornyes automatisk?

Ja. Hvis du har et BullGuard-abonnement som fornyes automatisk, migreres det til et tilsvarende abonnement på Norton som fornyes automatisk, og har samme pris som BullGuard-abonnementet ditt. Vær trygg; Beskyttelsen din vil fortsette uavbrutt gjennom varigheten av abonnementsperioden.

Lengden på abonnementet ditt vil heller ikke endres – alle gjenværende dager på ditt nåværende BullGuard-abonnement beholdes og migreres til Norton-abonnementet ditt.

Hvis du fortsatt har BullGuard-beskyttelse, anbefaler vi at du går over til Norton så fort som mulig. For instruksjoner, se Migrere BullGuard-beskyttelsen til Norton. Norton-abonnementet ditt fornyes automatisk så lenge faktureringsinformasjonen er oppdatert i my.norton.com.

BullGuard-abonnementet mitt fornyes automatisk. Hva må jeg gjøre?

De fleste av våre tjenester tilbys som abonnementer med automatisk fornying slik at kundene våre ikke får avbrudd i tjenesten. Med et abonnement som fornyes automatisk, har du kontinuerlig tilgang til tjenesten uten å måtte bekymre deg for utløpsdatoer.

Det gjeldende BullGuard-abonnementet migreres til et tilsvarende Norton-abonnement som har samme pris som BullGuard-abonnementet. Vi anbefaler at du migrerer til Norton. For instruksjoner, se Migrere BullGuard-beskyttelsen til Norton.

Jeg vil ha refusjon. Hva bør jeg gjøre?

De fleste av våre tjenester tilbys som abonnementer med automatisk fornying slik at kundene våre ikke får avbrudd i tjenesten. Med et abonnement som fornyes automatisk, har du kontinuerlig tilgang til tjenesten uten å måtte bekymre deg for utløpsdatoer.

Hvis du ble belastet for den årlige fornyelsen av BullGuard-abonnementet og ikke ønsker å gå over til Norton, kan du kontakte Medlemsservice og kundestøtte.

Du finner mer informasjon under Nortons oppsigelses- og refusjonsregler.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v20220725124626886
Operativsystem: Android;Mac;Windows;iOS
Sist endret: 18/12/2023