Komme i gang med Norton sikkerhetskopiering i skyen

Sikkerhetskopiering i skyen lagrer og beskytter viktige filer og dokumenter som et forebyggende tiltak for tap av data på grunn av feil på harddisken, stjålne enheter og til og med ransomware.

Norton sikkerhetskopiering i skyen er kun tilgjengelig i Windows.

Du må opprette et sikkerhetskopisett som angir filtypen du vil sikkerhetskopiere, før du kan kjøre Norton sikkerhetskopiering i skyen. Du kan også angi hvor du vil lagre de sikkerhetskopierte filene, og når du vil kjøre sikkerhetskopieringen. Du kan sikkerhetskopiere filer til skyen ved hjelp av Norton sikkerhetskopiering i skyen eller til dine egne eksterne stasjoner.

Den første gangen du kjører en sikkerhetskopiering, kan det hende Norton bruker litt tid på å utforske og kopiere alle filene på datamaskinen. Hvis Internett-tilkoblingen er treg, kan prosessen ta litt lenger tid.

TRINN 1

Opprette et sikkerhetskopisett

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. Gå til hovedvinduet i Norton og dobbeltklikk på Sikkerhetskopiering. Deretter klikker du på Sikkerhetskopisett.

3. I vinduet Innstillinger for sikkerhetskopiering klikker du på Opprett nytt sett.

4. I vinduet som vises, skriver du inn et navn for sikkerhetskopisettet og klikker på OK.

5. På fanen Hva går du til Filtyper og slår på en eller flere filkategorier du vil sikkerhetskopiere.

6. På fanen Hvor går du til kolonnen Mål og velger Sikker nettbasert lagring.

Hvis du ikke har aktivert sikkerhetskopiering i skyen, klikker du på koblingen Aktiver kostnadsfritt og følger instruksjonene.

7. Gå til fanen Når og velg en egnet tidsplan for sikkerhetskopiering fra Tidsplan -listen.

8. Klikk på Lagre innstillinger.

TRINN 2

Kjøre Norton sikkerhetskopiering i skyen

Norton kan be deg om å oppgi kontoens brukerinformasjon for å godkjenne den første gangen du kjører en sikkerhetskopiering.

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. Gå til hovedvinduet i Norton og dobbeltklikk på Sikkerhetskopiering. Deretter klikker du på Kjør sikkerhetskopiering.

3. Følg instruksjonene på skjermen i vinduet Kjør sikkerhetskopiering.

4. Klikk på Lukk.

Hvis sikkerhetskopieringen ikke fullføres, kan mulige årsaker være utilstrekkelig lagringsplass eller hastighetsbegrensninger. Kontroller alltid at du er tilkoblet Internett når du kjører en sikkerhetskopiering, og at lagringsenheter er tilkoblet og slått på.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v19213795
Operativsystem: Windows
Sist endret: 31/08/2020