Løs problemet med at Secure VPN-alternativet mangler eller ikke slås på fra kontrollpanelet Min Norton på Mac

Du løser dette problemet ved å kjøre LiveUpdate og installere alle tilgjengelige Norton-oppdateringer.

TRINN 1

Kjør LiveUpdate

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. I hovedvinduet til Norton, klikker du på LiveUpdate.

3. Når LiveUpdate er fullført, avslutter du alle programmene.

4. Start Mac-en på nytt

TRINN 2

Slå på Secure VPN

1. Start Norton.

2. Ved siden av Secure VPN, klikker du på Slå på.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v135211375
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 30/01/2020