Avslutte kjøp av Norton-plan via appen fra Apple App Store, Google Play Butikk eller Microsoft Store

Hvis du har abonnert på en Norton-plan gjennom kjøp i appen, kan du bare avslutte abonnementet eller endre abonnementsinnstillingene fra Apple App Store, Google Play Butikk eller Microsoft Store.

Abonnementet avsluttes ikke automatisk selv om du avinstallerer Norton-appen fra enheten. Du må avslutte abonnementet eller endre abonnementsinnstillingene i den respektive butikken.

Prøveperiode for Norton 360 eller Norton Secure VPN:

Prøveversjonen av Norton Secure VPN eller Norton 360 fra Apple App Store eller Google Play Butikk krever en betalingsmetode og aktivering av et årlig betalt abonnementet gjennom kjøp via app. Vi belaster en årlig abonnementsavgift på slutten av prøveperioden.

Hvis du vil avslutte prøveperioden før du belastes for eventuelle avgifter, må du avslutte abonnementet før prøveperioden utløper. Hvis ditt årlige betalte abonnement allerede har startet og du er belastet, må du avslutte abonnementet gjennom den respektive butikken (Apple App Store eller Google Play Butikk).

Avslutte Norton-abonnementet

Hvis du vil avslutte Norton-abonnementet du har kjøpt gjennom kjøp via app, ser du følgende brukerstøtteartikler:

Ansvarsfraskrivelse Vi skal ikke holdes ansvarlig for påliteligheten til eventuelle data, meninger, råd eller uttalelser som finnes på nettstedene til tredjeparter. Vi tilbyr disse koblingene som en bekvemmelighet. Koblingene er inkludert, men det betyr ikke at vi støtter, anbefaler eller på annen måte påtar oss ansvar for innholdet på disse nettstedene.