La oss komme i gang

Har du lastet ned enhetssikkerheten?

Etter at du har kjøpt et abonnement på Norton, må du laste ned produktet til enhetene. Nedlasting er enkelt: Logg på Norton og klikk på Last ned. Hvis du ønsker en mer detaljert veiledning, leser du Laste ned Norton på enheten.

Du kan laste den ned på flere enheter avhengig av abonnementet ditt.

Er du beskyttet?

Dobbeltklikk på Norton-ikonet på skrivebordet etter at du har installert og se etter om Norton-vinduet blir grønt. Hvis sikkerhetsstatusen til Norton er grønn, angir det at datamaskinen er beskyttet.

Hvis statusen vises i rødt eller oransje, kan det være enkelte Norton-funksjoner som ikke er aktivert eller fungerer ordentlig. I de fleste tilfeller løser du disse problemene ved å klikke på Reparer nå-knappen.

Kontroller også at du installerer de nyeste oppdateringene for operativsystemet og at du oppdaterer alle andre programmer med jevne mellomrom når leverandørene utgir oppdateringene.

Er personvernet ditt beskyttet?

Hvis du har Norton 360, har du funksjonen Norton Secure VPN*, som bidrar til å beskytte personvernet ditt når informasjon sendes og mottas via trådløse, kablede eller mobile tilkoblinger.

Hvis du har kjøpt Norton Secure VPN separat, kan du laste det ned på alle kompatible enheter. Hvis du vil ha mer informasjon, leser duKonfigurere Norton Secure VPN.

* Norton Secure VPN er bare tilgjengelig i visse land.

Er barna dine beskyttet? ...og filene og passordene dine også?

Abonnementet ditt kan inkludere funksjonene Sikkerhetskopiering via Internett** og Norton Family*. Norton Family bidrar til å overvåke barnas Internett-bruk. Hvis du vil ha mer informasjon, leser du Komme i gang med Norton Family. Du kan bruke den elektroniske sikkerhetskopieringsfunksjonen til å sikkerhetskopiere viktige dokumenter og data. Les Aktiver Norton Sikkerhetskopiering i skyen for å beskytte bilder og viktige filer.

Du kan bruke funksjonen Norton Password Manager til å lagre alle passordene dine så du ikke trenger å huske dem. Våre leserutvidelser fyller dem trygt ut når du trenger det. Hvis du vil ha mer informasjon, leser du Legge til utvidelser for Norton-nettleser.

* Norton Family-funksjonen er bare tilgjengelig for Microsoft Windows.

** Sikkerhetskopieringsfunksjonen er bare tilgjengelig for Microsoft Windows.

Ser du etter fakturaen eller abonnementsstatusen?

Logg på Min Norton for å administrere Norton-abonnementet.

Du kan laste ned fakturaen, se bestillingsloggen eller oppdatere betalingsinformasjonen og e-postadressen i Min Norton.

Du kan også se enhetene som er beskyttet av abonnementet. Du kan til og med frigjøre en lisens for å beskytte en ny enhet.