Aktivere abonnementer med automatisk fornying

Du får et abonnement med automatisk fornyelse når du kjøper fra Norton.com, eller den første gangen du konfigurerer produktet eller tjenesten etter kjøp i butikk, eller fra et tredjepartsnettsted som er tilknyttet Norton. Du kan også aktivere dette abonnementet som fornyes automatisk, ved å logge på kontoen din eller kontakte kundestøtte.

For Kina, Hong Kong, Japan, Korea og Taiwan går du tilNorton Store for å aktivere Automatisk fornying.

Bekrefte og aktivere abonnementer med automatisk fornying

1. Logg på kontoen din for å bekrefte at Abonnementsfornying er aktivert.

2. På fanen Mine abonnementer, ved siden av produktet eller serveren du vil aktivere Abonnementsfornying for, klikker du på Aktiver abonnementsfornying.

Norton-produktet eller -tjenesten fornyes automatisk ved neste faktureringsperiode.

Du må fylle ut faktureringsinformasjonen din for å aktivere abonnementet.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v113802545
Operativsystem: windows,mac,android,ios
Sist endret: 01/11/2021