Løse visning av feil antall abonnementsdager i Norton-produktet

Det kan være flere grunner til at Norton-produktet viser feil antall abonnementsdager. Noen av de vanligste scenarioene er at det kjøpte produktet ikke ble installert på enheten, eller at det ikke ble aktivert.

For Kina, Hong Kong, Japan, Korea og Taiwan: Abonnementet starter fra betalingsdagen hvis du kjøper fra nettbutikken.

Hvis du ikke har kjøpt en fornying eller en oppgradering fra utløpsvarselet, blir ikke dagene fra det gamle abonnementet lagt til i det nye abonnementet. Når Norton-beskyttelsen for eksempel må fornyes og du kjøper et nytt produkt fra en forhandler eller i en nettbutikk, blir ikke de gjenværende dagene fra det gamle abonnementet lagt til i det nye abonnementet.

Hvis du ser en melding som ber deg om å bekrefte et kjøp når du logger på kontoen, lesMeldingen «Bekreft kjøpet».

Hvis du trenger mer hjelp, kan du kontakte Kundeservice og -støtte.

Jeg ble belastet for automatisk fornying, men produktet viser ikke riktig antall abonnementsdager

Hvis du har mottatt en varsling om abonnementsfornying, eller hvis du ble belastet for et abonnement som fornyes automatisk, kan du leseLes mer om din automatiske abonnementsfornying.

Hvis abonnementets fornyingsdato er feil, selv om abonnementet fornyes automatisk, laster du ned det nye Norton-produktet på nytt.

1. Logg på kontoen.

2. Gå til fanen Mitt abonnement og velg produktet du vil laste ned.

3. Klikk på Last ned.

4. I Kom i gang-vinduet klikker du på Godta og last ned.

Følg instruksjonene som vises for Kjør, eller Lagre nedlastingsfilen. Disse kan variere avhengig av hvilken nettleser du har. Hvis du lagrer filen, må du passe på å dobbeltklikke på den der den ble lagret, etter at nedlastingen er fullført.

5. Dersom det vises en advarsel eller et bekreftelsesvindu, klikker du på Kjør, OK eller Fortsett.

Når nedlasteren er kjørt, så vil produktet lastes ned, installeres og aktiveres automatisk.

Norton-produktet mitt viser ikke riktig antall abonnementsdager

Hvis Norton-produktet viser feil antall gjenværende dager, kan det hende du har installert et annet Norton-produkt enn det du kjøpte.

1. Logg på kontoen.

2. Hvis du ikke er logget på kontoen allerede, blir du bedt om å logge på. Angi e-postadressen og passordet for kontoen, og klikk deretter på Logg på.

Hvis du ikke har en Norton-konto, klikker du påOpprett en kontoog fullfør registreringsprosessen.

3. Klikk på Last ned Norton i vinduet Kom i gang.

Hvis du ønsker å installere et nytt produkt som ikke er registrert på kontoen, klikker du på Angi en ny produktnøkkel.

Skriv inn produktnøkkelen og klikk på >. Følg instruksjonene på skjermen for å aktivere produktet.

4. Klikk på Godta og last ned.

5. Avhengig av nettleseren gjør du ett av følgende:

• Windows: Trykk på tastene Ctrl + J for å åpne vinduet Nedlastinger i nettleseren. Deretter dobbeltklikker du på filen du lastet ned.

• Mac: Trykk på Kommando + Alternativ + L for å åpne vinduet Nedlastinger i nettleseren, og dobbeltklikk deretter på filen du lastet ned.

6. Hvis Brukerkontokontroll-vinduet vises, klikker du på Fortsett.

Følg instruksjonene på skjermen.

7. Norton-produktet ditt er nå installert og aktivert.

Hvis abonnementsdatoen fortsatt er feil, er det mulig at du må aktivere produktet ditt manuelt. Hvis du vil ha mer informasjon, leser duAktivere eller fornye Norton-abonnementet ditt.

Norton-abonnementet mitt vises som utløpt eller prøveversjonen er utløpt

Hvis abonnementsstatusen vises som utløpt, så anbefaler vi at du aktiverer Norton-produktet på nytt. Hvis problemet vedvarer og du har et aktivt abonnement, laster du ned Norton-produktet fra kontoen din. Du trenger ikke å avinstallere produktet for å utføre denne handlingen.

Hvis du mottar e-postvarslinger om at abonnementet ditt har utløpt, selv etter at du har fornyet og installert beskyttelsen, er det sannsynlig at varslingen gjelder et annet abonnement.

1. Logg på kontoen.

2. Hvis du ikke er logget på kontoen allerede, blir du bedt om å logge på. Angi e-postadressen og passordet for kontoen, og klikk deretter på Logg på.

Hvis du ikke har en Norton-konto, klikker du påOpprett en kontoog fullfør registreringsprosessen.

3. Klikk på Last ned Norton i vinduet Kom i gang.

Hvis du ønsker å installere et nytt produkt som ikke er registrert på kontoen, klikker du på Angi en ny produktnøkkel.

Skriv inn produktnøkkelen og klikk på >. Følg instruksjonene på skjermen for å aktivere produktet.

4. Klikk på Godta og last ned.

5. Avhengig av nettleseren gjør du ett av følgende:

• Windows: Trykk på tastene Ctrl + J for å åpne vinduet Nedlastinger i nettleseren. Deretter dobbeltklikker du på filen du lastet ned.

• Mac: Trykk på Kommando + Alternativ + L for å åpne vinduet Nedlastinger i nettleseren, og dobbeltklikk deretter på filen du lastet ned.

6. Hvis Brukerkontokontroll-vinduet vises, klikker du på Fortsett.

Følg instruksjonene på skjermen.

7. Norton-produktet ditt er nå installert og aktivert.

Hvis abonnementsdatoen fortsatt er feil, er det mulig at du må aktivere produktet ditt manuelt. Hvis du vil ha mer informasjon, lesAktivere eller fornye Norton-abonnementet ditt.

Du kan også se en prøveversjon-har-utløpt-melding selv om du har et aktivt abonnement med gjenværende dager. Du må aktivere produktet på nytt for å rette opp dette problemet.