Slå av Nortons automatiske fornyelsestjeneste

I dette dokumentet finner du trinnene du skal utføre for å slå av kansellere Nortons automatiske fornyelsestjeneste for produktet ditt for å forhindre fremtidig automatisk betaling og fornyelse. Du må kanskje følge disse trinnene hvis du har et nytt Norton-produkt og må kansellere tjenesten for et tidligere produkt som du ikke lenger bruker.

Hvis du avslutter tjenesten for automatisk fornying for det gjeldende produktet, må du fornye abonnementet manuelt før det utløper. Hvis ikke kan du miste Norton-beskyttelsen.

Hvis du allerede har blitt belastet og ønsker refusjon, tar du kontakt med Nortons brukerstøtte via Norton brukerstøtte.

Slå av Nortons automatiske fornyelsestjeneste

1. Logg inn på Norton.

2. På siden Mitt abonnement, ved siden av Norton-produktet du vil deaktivere Automatisk fornying for, flytter du glidebryteren til AV.

3. På siden Automatisk fornying velger du en årsak fra rullegardinmenyen og klikker på Fortsett.

4. Klikk på Slå av.

5. Norton-produktet minner deg på at du må fornye abonnementet manuelt neste gang det utløper.

Video

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: kb20090818144126EN
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 27/09/2019