Laste ned og installere Norton enhetssikkerhet

Laste ned og installere Norton enhetssikkerhet på Windows

For Kina, Japan og Korea: Hvis Norton-produktet ikke er registrert på kontoen din, må du sjekke e-postbekreftelsen som inneholder produktnøkkelen og koblingen, for å laste ned Norton-produktet. Når installasjonen er fullført, følger du instruksjonene på skjermen for å opprette en konto som skal installeres på flere enheter.

1. Gå til my.Norton.com og logg på med e-postadresse og passord for Norton-kontoen.
  2. Klikk på Last ned på Min Norton-portalen. Deretter klikker du på Godta og last ned på siden Kom i gang.
  3. Hvis du installerer på Windows 11/10 i S-modus, klikker du på Hent fra Microsoft og følg instruksjonene for å installere fra Microsoft Store.
  4. Når nedlastingen er fullført, kjører du installasjonsprogrammet fra nettleseren. Trykk på Ctrl + J-tastene for å åpne vinduet Nedlastinger i nettleseren. Deretter dobbeltklikker du på filen du lastet ned.
  5. Hvis Brukerkontokontroll-vinduet vises, klikker du på Fortsett.
            Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen.

Laste ned og installere Norton enhetssikkerhet på Mac

1. Gå til my.Norton.com og logg på med e-postadresse og passord for Norton-kontoen.
  2. Klikk på Last ned på Min Norton-portalen. Deretter klikker du på Godta og last ned på siden Kom i gang.
  3. Hvis du vil installere Norton produktversjon 8.x eller nyere, må du ha Mac OS X 10.10.x eller nyere.
  4. Før du installerer produktet, anbefaler vi at du klikker på Nortons lisensavtale og leser produktets lisensavtale.
  5. Hvis du trenger mer informasjon, kan du lese Installere Norton enhetssikkerhet på Mac.

Installere Norton enhetssikkerhet i Android

1. På appskjermen for Norton 360 i Google Play Butikk-appen klikker du på Installer.
  2. Les og godta vår Lisens- og tjenesteavtale, bekreft vår Globale personvernerklæring, og trykk deretter på Logg på.
  3. Skriv inn e-postadressen og passordet for kontoen, og trykk deretter på Logg på.
    • Hvis du ikke har aktivert abonnementet på Norton 360-appen ennå, kan du lese Aktivere Norton 360-appen på mobilenheten. Norton 360-appen er nå installert.
    • Hvis du får problemer med å installere Norton 360-appen på mobilenheten, må du kontrollere at enheten har den nyeste versjonen av Google Play Store-appen, og at alle de nyeste systemoppdateringene er installert.

Installere Norton Enhetssikkerhet på iPhone eller iPad

1. Under Last ned Norton fra App Store trykker du på Last ned fra App Store.

Du blir nå omdirigert til App Store.

Hvis du bruker en iPad, trykker du på Installer på iPad og følger instruksjonene på skjermen.

2. Trykk på Hent -> Installer -> Ferdig

3. Når nedlastingen er fullført, trykker du på Åpne for å starte Norton 360-appen.

4. Les og godta vår Lisens- og tjenesteavtale, bekreft vår Globale personvernerklæring, og trykk deretter på Logg på.

5. Angi e-postadressen og passordet for kontoen, og trykk deretter på Logg på.

Video