Norton LifeLock abonnementstjenestehjelp

Hva er et automatisk fornyende abonnement?

• Vår automatisk fornyende abonnementstjeneste er en enkel måte å hjelpe enhetene dine og personlig informasjon med å holde deg beskyttet mot netttrusler. Avhengig av valget, faktureres du automatisk hver måned eller år, så beskyttelsen din er oppdatert og aktiv uten at du må bekymre deg for det.

Hvordan fungerer det?

• Når du er abonnert, belastes faktureringsmetoden du lagret i kontoen din for å fornye abonnementet til gjeldende pris for fornyelsesabonnement, inntil du avslutter. Vi sender deg en e-post med pris, vilkår og annen aktuell informasjon før du belastes, slik at du vet hva som kommer.

Når ble jeg abonnert på tjenesten?

• Du abonnerer på vårt automatisk fornyende abonnement når:

• Du kjøper et automatisk fornyende abonnement fra vår nettbutikk Norton LifeLock.

Enkelte betalingsmetoder fasiliterer ikke automatisk fornyelse av abonnement. I dette tilfellet abonnerer du uten automatisk fornyelse, og du må fornye manuelt.

• Du aktiverer online på Norton LifeLock det automatisk fornyende abonnementet som er kjøpt fra en butikk eller et Symantec-tilknyttet nettsted fra tredjepart.

Du kan også bestemme deg for å gå til et automatisk fornyende abonnement for det eksisterende abonnementet ditt ved å logge deg på kontoen din og slå på «Automatisk fornyelse ".

Hvorfor bør jeg abonnere?

• Når du abonnerer på vårt automatisk fornyende abonnement, får du følgende fordeler:

• Praktisk uavbrutt beskyttelse : Nyt trygghet og vit at beskyttelsen ikke vil bortfalle før du avbryter.

• Virusbeskyttelsesløfte :*Virusbeskyttelsesløftet inkluderer tilgang til Norton-eksperter som kan samarbeide med deg for å hjelpe med å diagnostisere og fjerne virus hvis det skulle skli inn.

*: For å kvalifisere deg for Virus Protection Promise må du ha et kvalifiserende Norton-abonnement. Hvis du ikke har Norton Small Business, er det også en forutsetning at du har kjøpt, fornyet eller oppgradert dette Norton-abonnementet direkte fra Symantec, eller at du har aktivert automatisk fornying hos Symantec. Hvis Norton ikke kan fjerne viruset fra enheten, kan du få refusjon basert på den faktiske prisen du betalte for den gjeldende abonnementsperioden for det kvalifiserende Norton-abonnementet. Hvis du har kjøpt en Norton-pakke (et kvalifiserende abonnement kjøpt sammen med et annet Norton- eller LifeLock-produkt), begrenses refusjonen til produsentens foreslåtte utsalgspris for det kvalifiserende Norton-abonnementet for den gjeldende perioden. Refusjonen skal ikke overskride totalprisen du har betalt for pakken. Hvis pakken du har kjøpt inneholder et kvalifiserende Norton-abonnement med et produkt som verken er fra Norton eller LifeLock, begrenses refusjonen til produsentens foreslåtte utsalgspris utelukkende for det kvalifiserende Norton-abonnementet for den gjeldende perioden. Refusjonen skal ikke overskride totalprisen betalt for pakken. Tilbakebetalingen vil være netto av eventuelle rabatter eller refusjoner som er minus eventuell frakt, behandling og gjeldende avgifter, bortsett fra i visse delstater og landder frakt, håndtering og avgifter kan tilbakebetales. Refusjon gjelder ikke for eventuelle skader som har oppstått som et resultat av virus. Sehttps.//norton.com/guaranteenorton.com/guarantee for mer informasjon, inkludert kvalifiserende Norton-abonnementer.

Hvordan vet jeg om jeg er abonnert?

1. Logg på konto.

2. Klikk på navnet ditt øverst til høyre og klikk på Mine abonnementer.

3. Ved siden av den aktive beskyttelsen, hvis glidebryteren er mot og er grønn, abonnerer du på vårt automatisk fornyende abonnement.

Hvis glidebryteren er mot AV og er rød, vil ikke abonnementet ditt automatisk fornyes, og beskyttelsen din utløper på slutten av den betalte perioden.

Hvordan kan jeg gå til et automatisk fornyende abonnement

1. Logg på konto.

2. Klikk på navnet ditt øverst til høyre og klikk på Mine abonnementer.

3. Ved siden av den aktive beskyttelsen, flytt glidebryteren mot .

Les faktureringsbetingelsene, og hvis du er enig, klikker du på Godta og fortsett.

4. Fyll ut faktureringsdetaljene dine for å aktivere automatisk fornyelse eller bekrefte betalingsmåten din hvis den er lagret i kontoen din.

5. Klikk på Slå på automatisk fornying.

Abonnementet ditt blir automatisk fornyet for neste gjeldende abonnementsperiode (årlig eller månedlig) ved neste fornyelsesperiode.

Hva om jeg ble belastet og ikke har beskyttelse installert?

• Hvis du vil bruke beskyttelsen du nylig ble belastet for, logger du på kontoen din og laster ned eller installerer beskyttelsen. Hvis du ønsker en mer detaljert veiledning, kan du lese Laste ned Norton LifeLock på enheten.

Hvis du vil ha refusjon for abonnementsavgiften, kan du kontakte Medlemstjenester & Support. Husk at du ikke lenger vil ha den tryggheten som følger med å abonnere, hvis du avbestiller og får refusjon.

Hvordan blir jeg belastet for abonnementsfornyingen?

• Når du er abonnert, belastes faktureringsmetoden du lagret i kontoen din for å fornye abonnementet til gjeldende pris for fornyelsesabonnement, inntil du avslutter.

Hvis abonnementet ditt fornye årlig, vil vi sende deg en e-post (mellom 30 til 45 dager før fornyelsen din) med pris, vilkår og annen aktuell informasjon før du belastes, slik at du vet hva som kommer.

Hvordan oppdaterer jeg betalingsmetodeinformasjonen min?

1. Logg på konto.

2. Klikk på navnet ditt øverst til høyre og klikk på Innstillinger for automatisk fornying.

3. Faktureringsinformasjon -kategorien klikk på redigeringsikonet for å gjøre oppdateringer.

4. Klikk på Lagre.

Du ser meldingen «Oppdatering vellykket" når du lagrer endringene. Du mottar også en e-postmelding i den registrerte e-posten din som bekrefter endringene.

Hva skjer hvis jeg har fornyet abonnementet manuelt, men også ble belastet to ganger?

• Hvis du ser en duplisert avgift fra Symantec, kan du kontakte Medlemstjenester & Support for å finne ut mer informasjon og se om du kvalifiserer for refusjon.

Hvordan avbryter jeg mitt automatisk fornyende abonnement?

1. Logg på konto.

2. Klikk på navnet ditt øverst til høyre og klikk på Innstillinger for automatisk fornying.

3. Finn abonnementet du vil administrere, og flytt vippebryteren eller glidebryteren til AV.

Hvis abonnementet ditt ikke ser ut til å være automatisk fornyet, kan det hende du må sjekke om du har satt opp en annen konto med en annen e-postadresse.

4. På siden Automatisk fornying velger du en årsak fra rullegardinmenyen (hvis det er aktuelt) og klikker på Fortsett

5. Klikk på Slå av.

Når du har kansellert, utløper beskyttelsen din den siste dagen av din betalte periode. Vi ber deg om å fornye ved utløp.

For Norton 360 med LifeLock* eller frittstående LifeLock*-medlemmer:

For det første, hvis du ikke fornyer abonnementet ditt, vil du umiddelbart etter kansellering ikke lenger være kvalifisert for gjenoppretting og beskyttelse under LifeLocks Million Dollar Protection Package fordi du ikke har et nåværende medlemskap i LifeLock. Som en påminnelse gir LifeLocks Million Dollar Protection Package refusjon for stjålne midler og dekning for personlige utgifter, hver med begrensninger opp til

25 000 dollar for Standard / Basic / Select / Junior / Mindreårig / Command Center

100 000 dollar for Advantage/Ultimate/Senior

$1 000 000 for Ultimate Plus

Million Dollar Protection Package gir også dekning for advokater og eksperter, om nødvendig, opptil 1 million dollar for å hjelpe deg med å løse saken. Fordeler under Master Policy er utstedt og dekket av United Specialty Insurance Company (State National Insurance Company, Inc. for medlemmer i staten New York). Policyvilkår, betingelser og utelatelser er tilgjengelig på LifeLock.com/legal.

Hvis en stjålet identitetshendelse skulle oppstå etter kansellering, vil du ikke ha noen av de nevnte fordelene. Videre vil enhver pågående gjenopprettingsinnsats som LifeLock kan være engasjert i for øyeblikket på dine vegne opphøre. For det andre vil du slutte å motta varsler, noe som kan gi deg varsel om en potensiell stjålet identitetshendelse. Til slutt, hvis du velger å melde deg inn i Norton LifeLock-tjenester i fremtiden, må du ved påmelding legge inn all informasjonen din på nytt for overvåking og gi nye samtykker.

* LifeLock Identity Theft Protection er ikke tilgjengelig i alle land

Hvordan finner jeg fakturaen for tjenesten for automatisk fornying?

1. Logg på konto.

2. Klikk på navnet ditt øverst til høyre og klikk på Mine abonnementer.

3. I kategorien Ordrehistorikk klikker du på Ordrenummer for å se eller skrive ut fakturaen.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: kb20080417115558EN
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 01/10/2019