Slik overfører du Norton Enhetssikkerhet il en ny enhet

Norton-medlemskapet kommer med et begrenset antall lisenser, så du kan beskytte flere enheter. Hvis du har brukt opp lisensene dine, kan du overføre en lisens fra en ubrukt enhet for å kunne installere den på en ny enhet. Følg instruksjonene nedenfor for å overføre en lisens så du kan beskytte en ny enhet.

Video: Slik overfører du Norton-beskyttelsen

Overføre Norton-beskyttelsen

1. Logg på Norton.

2. På siden Enhetssikkerhet kan du identifisere en enhet du ikke lenger vil beskytte.

Enheten må vises med grønn eller oransje status. Hvis enheten du ikke lenger bruker, vises med rød eller grå (inaktiv) status, kan du ikke frigjøre lisensen som er tilknyttet den enheten. Du må løse problemene som er tilknyttet enheten, før du kan frigjøre lisensen. Hvis du ikke kan løse problemene, kan du fjerne enheten fra Norton-kontoen.

3. Klikk på ellipse-ikonet under enheten du vil fjerne.

4. Klikk på Administrer lisens i menyen som dukker opp.

5. Gå til siden Administrer enhet under Hva vil du gjøre og velg Fjern Norton. Deretter klikker du på Neste.

6. Hvis vinduet Fjerne Norton åpnes, klikker du på Ja.

7. Gå til siden Installer på en ny enhet, velg ett av følgende, og klikk deretter på Neste :

• Klikk på Installer nå for å installere Norton Enhetssikkerhet på den gjeldende enheten.

• Hvis du vil installere Norton Enhetssikkerhet på en annen enhet, klikker du på Send kobling.

8. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen. Hvis du ønsker en mer detaljert veiledning, leser du Laste ned Norton på enheten.

Norton-beskyttelse for Windows 7

Microsoft har formelt avviklet støtte for Windows 7. Norton-produktene fortsetter imidlertid å støtte Windows 7 i overskuelig fremtid.

Hvis du planlegger å beholde Windows 7, vil Norton-klientens sikkerhetsprogramvare fortsette å motta de siste skadeprogramdefinisjonene fra LiveUpdate, sårbarhetsoppdateringer og kompatibilitetsreparasjoner. Norton-klientens sikkerhetsprogramvare vil imidlertid ikke lenger motta de nye programvareoppdateringene som de støttede versjonene av Windows (Windows 10, Windows 8 og Windows 7 Service Pack 1). Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Norton-beskyttelse for Windows 7 når Microsoft avvikler støtten.

Hvis du har kjøpt en ny Windows 10-enhet og ønsker å overføre Norton, kan du følge instruksjonene ovenfor fra den nye enheten.

Mange Norton-brukere har delt deres løsning for dette problemet på vårt fellesskapsforum. Se løsninger fra brukere om å overføre Norton på Norton-fellesskapet.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v73856951
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Sist endret: 28/01/2020