Aktivere Norton Sikkerhetskopiering i skyen i Windows

Nortons Sikkerhetskopiering i skyen kan beskytte dataene dine hvis du blir utsatt for løsepengevirus eller skadeprogrammer, eller får kritiske maskinvareproblemer. Hendelser som skader eller ødelegger PC-en kan ikke ødelegge sikkerhetskopiene fordi de lagres på et annet sted. Du kan gjenopprette filene i den opprinnelige plasseringen eller laste dem ned til en hvilken som helst enhet.

Du kan aktivere din Sikkerhetskopiering i skyen i Funksjonsoppsett-veiviseren som vises snart etter at du fullfører produktinstallasjonen din. Men hvis du gikk glipp av aktivering under innføring, kan du følge instruksjonene nedenfor for å aktivere Sikkerhetskopiering i skyen.

Aktivere Norton Cloud Backup

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton på Windows-enheten.

2. I kontrollpanelet Min Norton, ved siden av Sikkerhetskopiering i skyen, klikker du på Konfigurer.

Du må kanskje bla nedover for å vise flisen Sikkerhetskopiering i skyen.

3. I vinduet Innstillinger for sikkerhetskopiering klikker du på Lagre innstillinger.

4. Hvis du blir bedt om å autentisere, skriver du inn passordet for Norton-kontoen og klikker på Logg på.

Norton sikkerhetskopiering i skyen er nå aktivert. Du kan nå opprette ditt sikkerhetskopisett og begynne å sikkerhetskopiere filene dine til vår sikre skylagring. Les Komme i gang med Norton Cloud Backup for mer informasjon.

Tips

• Du må være logget på i Norton-produktet for å bruke Sikkerhetskopiering i skyen.
  • Norton Sikkerhetskopiering i skyen er kun tilgjengelig i Windows.
  • Hvis du vil sjekke om abonnementsplanen inkluderer Sikkerhetskopiering i skyen og se hvor stor lagringsplassen er, kan du logge på kontoen din for å sjekke abonnementsplanen.
  • Noen ganger kan et tjenesteavbrudd på serversiden eller servervedlikehold hindre deg i å aktivere Sikkerhetskopiering i skyen. Hvis du vil vite hvordan du identifiserer tjenesteavbrudd, ser du siden Status for Norton-tjeneste.Hvis Norton Storage Service er nede, prøver du igjen litt senere.

Video

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v6958554
Operativsystem: Windows
Sist endret: 27/02/2024