Finn abonnement og annen informasjon om Norton-tjenester

Du kan vise informasjon om alle registrerte Norton-tjenester på fanen Mitt abonnement. Du kan se følgende detaljer for hver Norton-tjeneste:

• Statusen til tjenesten

• Produktnøkkelen

• Produktserienummeret

• Abonnementets utløpsdato

• Navnene på enhetene tjenesten er installert på

• Datoen da tjenesten ble installert på hver enhet

Hvis du har brukt opp alle installasjonene for det gjeldende abonnementet, må du kjøpe en ny produktnøkkel fra Norton Online Store for å installere tjenesten på en enhet. I tillegg kan du avinstallere Norton-tjenesten fra en eksisterende enhet og installere Norton-tjenesten på en annen enhet. For mer informasjon, Du kan overføre Norton-beskyttelsen fra én enhet til en annen.

Vis informasjon om Norton-tjenestene dine

1. Gå til my.Norton.com.

2. Logg på med brukerinformasjonen for kontoen din.

3. Klikk på profilen din øverst til høyre på siden, og klikk deretter på Mine abonnementer.

4. Gå til siden Mine kontoer, åpne fanen Mine abonnementer og klikk på Norton-abonnement for å vise detaljene.