Norton Bootable Recovery Tool

Norton Bootable Recovery Tool søker etter og fjerner virus, spionprogrammer og andre sikkerhetsrisikoer fra datamaskinen. Du kan bare kjøre Norton Bootable Recovery Tool fra en DVD eller en USB-stasjon dersom du opplever noe av følgende:

• Du kan ikke starte opp datamaskinen.

• Du kan ikke installere Norton-produktet.

• Du kan ikke kjøre Norton-produktet som er installert på datamaskinen.

Norton Bootable Recovery Tool erstatter ikke sanntidsbeskyttelsen mot virus og sikkerhetsrisikoer. Du må installere Norton Security eller fortsette å bruke produktet du allerede har kjøpt, hvis du vil beskytte datamaskinen mot fremtidige infeksjoner.

Norton Bootable Recovery Tool oppdager og løser følgende sikkerhetstrusler:

Virus

Programmer eller dokumenter som infiserer et annet program eller som fester seg til det mediet. De fleste virus kopierer seg selv, men mange av dem lager også skade.

Trojanske hester

Programmer som inneholder skadelig kode som er forkledd eller skjult i noe som i utgangspunktet ser harmløst ut, som for eksempel et spill eller et verktøy.

Hacker-verktøy

Verktøy som brukes av nettkriminelle for å få uautorisert tilgang til datamaskinen din. For eksempel en tastetrykklogger, som lagrer tastetrykk og sender informasjonen du taster inn, tilbake til nettkriminelle.

Spionprogrammer

Programmer som kan gjennomsøke systemer eller overvåke aktivitet og overføre informasjonen til andre datamaskiner.

Reklameprogrammer

Programmer som leverer reklame ved å bruke grensesnittet til et annet program.

Sporingsprogrammer

Programmer som sporer systemaktivitet eller brukernes vaner og sender denne informasjonen videre til tredjepartsorganisasjoner. Informasjonen som samles inn er enten personlig eller konfidensiell. Sporingsprogrammer installeres med samtykke fra brukeren, og kan også være en del av annen programvare som brukeren installerer.

Ransomware

Programmer som blokkerer datamaskinen og krever at du betaler for at du skal få tilgang til maskinen igjen.