Funksjoner i Norton Family

Norton Family lar barna utforske nettet fritt, og gir deg oversikt over hvor og når de bruker tiden sin på nettet. Du kan bruke enkle innstillinger for å angi grenser som beskytter alle enhetene til barna, og som gjør at du kan overvåke aktivitetene deres og beskytte den personlige informasjonen deres. Norton Family gir deg varsler i sanntid når barna prøver å gjøre noe som ikke er tillatt av grensene. Du får også en detaljert rapport som viser all historikk over barnas Internett-aktiviteter i løpet av de siste 30 dagene.

Du kan bruke Norton Family på Windows-PCen, Android-telefoner og -nettbrett, iPhone og iPad. Funksjonene som støttes, avhenger imidlertid av enhetens operativsystem. Hvis du vil vise barnets aktiviteter eller oppdatere innstillinger for familien, kan du bruke enten Norton Family-nettstedet eller Norton Family-mobilappen.

Be barna dine om å bruke Norton Family-nettleseren når de surfer på nettet på mobilenhetene, for å få mest mulig ut av Norton Family.

Du kan prøve Norton Family kostnadsfritt i 30 dager. Når prøveperioden er over, må du abonnere på Norton Family for å kunne fortsette å bruke programmet.

Funksjonene Overvåkning av tekstmeldinger og Anropsblokkering er for øyeblikket deaktivert på Android. Hvis du vil ha mer informasjon, leser du Viktig oppdatering for Norton Familys SMS- og anropsfunksjon.

Norton Family tilbyr følgende funksjoner for å beskytte barna dine på Internett:

Nettoppsyn

Nettoppsyn støttes på Windows-datamaskiner, Android-telefoner og -nettbrett, iPhone og iPad.

Gjør det mulig for barna å utforske nettet fritt, mens du holdes oppdatert om hvilke nettsteder de besøker. Du får i tillegg verktøyene du trenger for å hjelpe dem med å unngå upassende innhold.
I noen tilfeller har et tillatt nettsted innhold som tilhører en blokkert kategori av nettsteder. Hvis barna besøker slike nettsteder, blokkerer Norton Family den spesifikke delen av nettstedet som tilhører det blokkerte nettstedet. Hvis barna f.eks. besøker www.pogo.com, som er et tillatt nettsted, og det viser en annonse for et blokkert nettsted, blokkerer Norton Family denne annonsen, men tillater resten av innholdet på siden. Du kan vise detaljer om delvis blokkerte nettsteder i rapporten over Internett-aktiviteter.

Plasseringsovervåkning

Lar deg spore hvor barnet befinner seg når de har med enhetene sine, så du vet at de er trygge. Den benytter GPS (Global Positioning System), mobilnett og/eller Internett til å spore barnets omtrentlige posisjon. Du kan spore posisjonen til barna så lenge de har enheten med seg.
Norton Family bruker følgende plasseringsdata for å beregne barnets omtrentlige plassering:
  • Mobilnett: Enheten kommuniserer kontinuerlig med én av de nærmeste mobilmastene via SIM-kortet. Denne kommunikasjonen benyttes for å spore barnet.

• Wifi: Enheten kan være omgitt av trådløse nettverk. I slike tilfeller vil data fra det trådløse nettverket brukes for å spore plasseringen.

• GPS: Et satellittbasert navigasjonssystem. Hvis enheten støtter GPS, vil den triangulere sin egen posisjon ved å motta signaler fra minst tre satellitter.

Søksovervåkning

Søksovervåkning støttes på Windows-datamaskiner, Android-telefoner og -nettbrett, iPhone og iPad.

Viser hvilke ord, uttrykk og fraser barna søker etter på enheten sin, så du får oversikt over interessene deres og kan hjelpe til med å beskytte dem mot upassende innhold.
Norton Family overvåker og rapporterer søkeaktivitetene til barnet på følgende søkemotorer: Google, Bing, YouTube, Ask og Yahoo.

Tidsovervåkning

Tidsovervåkning støttes på Windows-datamaskiner, Android-telefoner og -nettbrett, iPhone og iPad.

Viser hvor mye tid barna bruker på nettet, noe som hjelper deg å lære dem gode vaner. Du kan enkelt stille inn tidsgrenser eller planlegge visse tidsrom når de får lov til å bruke enhetene.

Videoovervåkning

Videoovervåkning støttes på Windows-datamaskiner, Android-telefoner og -nettbrett, iPhone og iPad.

Viser en liste over videoer som barna ser på online via enhetene sine. Du kan til og med se klipp fra hver video, så du vet når det er på tide med en alvorsprat.
Norton Family overvåker og rapporterer videoaktivitetene til barnet på følgende nettsteder:
  • YouTube

• Hulu (kun på Windows-datamaskiner)

App-overvåkning

Overvåkning av apper støttes på Android-telefoner, -nettbrett og Windows-enheter.

Funksjonen Overvåkning av apper er kun tilgjengelig i Windows 8 eller nyere. Denne funksjonen støttes ikke på UWP- eller Microsoft Store-baserte apper og apper som kjører som en tjeneste.

Overvåkning av apper viser deg apper som barna har lastet ned på Android-telefoner, -nettbrett og Windows-enheter. Lar deg blokkere bruk av bestemte apper, inkludert YouTube, Innstillinger og Facebook. Du kan også se hvor mye tid barna dine bruker på hver av appene. Appbrukstid kan imidlertid kun hentes fra enheter som kjører på Android 8 eller nyere.

Umiddelbar lås

Øyeblikkelig lås støttes på Windows-datamaskiner, Android-telefoner og -nettbrett, iPhone og iPad.

Lar deg låse alle enhetene til barnet som er tilkoblet. Du kan angi en PIN-kode for å låse opp enheten eller ta kontakt med noen i nødstilfeller.
Du må installere en profil for at Umiddelbar lås skal fungere på iOS-enheter. Hvis du vil ha mer informasjon, leser du Konfigurere Norton Family på barnets iPhone eller iPad. Du kan ikke bruke PIN-koden for å låse opp barnets iOS-enhet. For låse opp, logg på kontoen din, klikk på låseikonet på barnets profil igjen og klikk så på Lås opp.

Rapporter

Detaljert og konsolidert rapport som viser alle Internett-aktivitetene til barnet i de siste 30 dagene. Du mottar også et sammendrag om barnets Internett-aktiviteter via e-post hver uke eller hver måned. Hvis du vil ha mer informasjon, leser du aktivitetsrapporter i Norton Family.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v40429063