Installer appen for Norton Secure VPN fra Microsoft Store

Følg instruksjonene nedenfor for å laste ned og installere Norton Secure VPN-appen fra Microsoft Store.

Skaff deg Norton Secure VPN

1. Åpne Microsoft Store-appen på Windows-enheten.

2. I Microsoft Store-appen søker du etter Norton Secure VPN.

3. Klikk på Norton Secure VPN i søkeresultatene.

4. I siden som vises klikker du på Hent.

Når nedlastingen er fullført, klikker du på Installer og følger instruksjonene på skjermen for å installere Norton Secure VPN fra Windows store.

Se Laste ned og installere Norton Secure VPN for å laste ned og installere Norton Secure VPN fra Norton-portalen.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v20230405144931567