Øke poengsummen for Sikkerhetskontrollpanelet i Norton Password Manager

Vurderingen på sikkerhetskontrollpanelet er den totale vurderingen (i poeng) for alle påloggingspassordene som er lagret i hvelvet. Styrken til hvert av nettstedets passord analyseres og brukes som inndata for den endelige rangeringen på sikkerhetskontrollpanelet. Jo sterkere passordet er, desto vanskeligere blir det å misbruke det eller misbruke påloggingene dine. Derfor det viktig å forbedre styrken til hver pålogging og få en høyere rangering på sikkerhetskontrollpanelet.

Faktorer som påvirker rangeringen på sikkerhetskontrollpanelet

Følgende faktorer påvirker den individuelle rangeringen på sikkerhetskontrollpanelet

Faktorer

Beskrivelse

Passordstyrke

Hvis passordstyrken er mindre enn 90 %, påvirker sikkerhetsrangeringen av påloggingspassordet.

Passordets varighet

Hvis påloggingspassordet du bruker på et nettsted er over 6 måneder gammelt, påvirker det sikkerhetsrangeringen av passordet.

Duplisert passord

Hvis påloggingspassordet er duplisert på mer enn ett nettsted, påvirkes sikkerhetsrangeringen av passordet tilsvarende.

Forbedre rangeringen på sikkerhetskontrollpanelet

For nettsteder som har passord under 90 %, kan du angi et sterkt passord ved å bruke en av følgende funksjoner.

• Automatisk endring nå

Sikkerhetskontrollpanelet støtter en funksjons for automatisk endring av passord for flere populære nettsteder. På støttede nettsteder utfører automatisk endring av passord-trinnene som er nødvendige for å endre påloggingspassordet. Det kan også angi et sterkt passord automatisk for et nettsted for å forbedre passordstyrken. Klikk på Automatisk endring nå for å starte automatisk endring av passord på en ny fane.

For å vite mer om Automatisk endring av passord, se Oppdatere passordene dine automatisk med automatisk endring av passord.

• Endre nå

Med alternativet Endre nå kan du endre passordet til et nettsted manuelt. Når du klikker på Endre nå, åpnes en ny fane der du følger en fremgangsmåte for å endre passordet manuelt. Bruk funksjonen Passordgenerator i Norton Password Manager til å opprette et sterkt passord for nettsiden og forbedre påloggingssikkerheten.

• Passordgenerator

Når du navigerer til en ny påloggingsside og oppretter en ny pålogging, bruker du passordgeneratoren til å generere et sterkt passord.

Du finner mer informasjon i Bruke Norton passordgenerator til å opprette sterke passord