Vanlige spørsmål: det mørke nettet

Det mørke nettet er et skjult lag av internett som krever spesifikk programvare for tilgang, og som ikke kan søkes i med vanlige søkemotorer. Det mørke nettet er populært blant nettkriminelle fordi det er et sted hvor de kan være anonyme og ikke sporbare. Nettkriminelle som hacker seg inn på kontoer og stjeler personopplysninger, venter ofte måneder eller år med å bruke den. De kan møte andre nettkriminelle anonymt på skjulte mørke nettsteder eller private fora for å selge personopplysninger som kan brukes til å begå identitetstyveri eller andre forbrytelser.

§NortonLifeLock-planer du kjøper fra en tjenesteleverandør eller gjennom andre kanaler utenfor USA, kan avvike betydelig fra tjenestene som tilbys direkte fra NortonLifeLock. Dette gjelder blant annet tjenestene, dekningen, plannavnene og funksjonaliteten som kommer med NortonLifeLock-beskyttelse mot identitetstyveri. Kontakt tjenesteleverandøren for å få informasjon om hva som er inkludert i NortonLifeLock-planen deres.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v133629658
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 21/05/2021