Konfigurere Opplåsing av hvelv uten passord for Norton Password Manager

Med funksjonen Opplåsing av hvelv uten passord kan du låse opp Password Manager-hvelvet via nettleseren ved å godkjenne en varsling på mobilenheten din. Når du har godkjent opplåsingsforespørselen på mobilenheten, låses hvelvet opp automatisk i nettleseren.

For å konfigurere Opplåsing av hvelv uten passord må du registrere mo og aktivere denne funksjonen fra Password Manager-hvelvet i nettleseren. Du kan lese mer om denne funksjonen under Vanlige spørsmål: Mobil opplåsing.

Registrere mobilenheten

1. Installer Norton Password Manager-appen fra Play Store eller App store, avhengig av enheten din. Du finner mer detaljert informasjon under Installere Norton Password Manager på mobilenheten.

2. Åpner appen og trykk på Fortsett.

3. Trykk på Logg på, skriv inn brukernavn og passord for Norton-kontoen og trykk på Logg på.

4. Skriv inn hvelvpassordet og trykk på Lås opp.

5. Trykk på menyikonet Sample alt text og trykk på Innstillinger.
  6. Under Opplåsing av hvelv trykker du på List denne enheten for opplåsing av skrivebord.

7. Trykk på Slå på varsling hvis du ikke har aktivert varsling.

Akktivere Opplåsing av hvelv uten passord fra nettleseren

Hvis du bruker utvidelsen for Norton Password Manager i flere nettlesere, må du konfigurere funksjonen Opplåsing av hvelv uten passord for hver enkelt nettleser. Velg ett av følgende alternativer avhengig av operativsystemet.

Windows

Følg fremgangsmåten nedenfor fra leserutvidelsen Norton Password Manager for å aktiver Opplåsing av hvelv uten passord.

1. Åpne hvelvet fra leserutvidelsen Norton Password Manager.

2. Klikk på Åpne nettappen.

3. Under Sikkerhet og preferanser klikker du på Innstillinger.

4. Ved siden av Opplåsing av hvelv uten passord klikker du på Slå på.

5. Under Dine enheter velger du enheten og klikker på Slå på.

6. Klikk på Fullfør for å fullføre oppsettet.

Mac

Følg fremgangsmåten nedenfor fra Norton Safe Web Plus-appen for å aktivere Opplåsing av hvelv uten passord.

1. Åpne hvelvet fra Norton Safe Web Plus-appen.

2. Klikk på Innstillinger.

3. Klikk på Mobil-innstillinger.

4. Under Innstillinger for Mobil opplåsing klikker du på Konfigurer.

5. Under Mine enheter velger du mobilenheten og klikker på Slå på.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v128979256
Operativsystem: Android;Mac;Windows;iOS
Sist endret: 22/09/2023