Invitere eller fjerne et familiemedlem eller en venn fra Norton Family-kontoen

Du kan invitere et familiemedlem eller en venn til å hjelpe deg med Norton Family-overvåkning. Når familiemedlemmer eller venner godtar invitasjonen, kan de endre grenser, vise barnets aktiviteter og utføre andre oppgaver du kan gjøre på kontoen din. Du kan bruke Norton Family-nettstedet eller Norton Familys foreldrestyringsapp for å invitere venner.

Inviterte foreldre kan ikke fornye Norton-abonnementet.

Invitere et familiemedlem eller en venn fra Norton Family-nettstedet

1. Logg på kontoen.

2. Klikk på profilikonet ditt.

3. Klikk på Legg til forelder.

4. Fyll ut invitasjonsskjemaet og klikk på Send.

Du kan ikke invitere foreldre som allerede tilhører en annen familie.

Invitere et familiemedlem eller en venn fra Norton Familys foreldrestyringsapp for Android

1. Åpne Norton Familys foreldrestyringsapp i Foreldremodus.

2. Trykk på familieprofilen.

3. I vinduet Innstillinger, under Andre foreldre, trykker du på Inviter forelder.

4. I vinduet Inviter angir du e-postadressen til personen du vil invitere, og skriver en melding.

5. Trykk på Send invitasjon.

Fjerne et familiemedlem eller en venn fra kontoen din

1. Logg på kontoen.

2. Klikk på profilikonet ditt.

3. Klikk på tannhjulet for forelderen du vil fjerne.

4. Klikk på Fjern forelder og bekreft.