Fjerne eller endre navn på en enhet fra Norton Family-kontoen

Hvis en enhet som er tilknyttet kontoen, ikke lenger brukes av noen av barna, kan du når som helst fjerne enheten ved å logge på -kontoen. Når du fjerner en enhet, kobler Norton Family fra enheten, stopper overvåking av enheten, og sletter tidligere aktivitetslogger. Merk: Denne prosessen fjerner kun enheten fra kontoen. Du må avinstallere Norton Family manuelt fra den aktuelle enheten.

Norton-nettstedet eller Norton Family-appen for iOS

1. Gjør ett av følgende:

• Logg på kontoen.

• Åpne Norton Family for foreldre-appen i iOS.

2. Velg barnet som bruker enheten du vil fjerne, fra kontoen din.

3. Klikk på Vis profil.

4. Slik fjerner du en enheten:

• I delen med barnets enheter klikker du på Slett ved siden av enheten du vil fjerne.

• Klikk på Fjern for å bekrefte.

Denne prosessen fjerner bare enheten fra kontoen. Du må avinstallere Norton Family fra enheten manuelt.

5. Slik gir du enheten et nytt navn:

• Under enhetsdelen klikker du på Gi nytt navn ved siden av enheten du vil oppdatere.

• Oppgi et navn og klikk på Gi nytt navn.

Norton Familys foreldrestyringsapp på Android for å fjerne en enhet

1. Åpne Norton Familys foreldrestyringsapp i Foreldremodus.

2. Trykk på barnet som bruker enheten du vil fjerne fra kontoen din.

3. Trykk på barnets profilikon øverst til høyre på skjermen.
  4. Under Enheter trykker du på enheten du vil fjerne.

5. Trykk på OK i bekreftelsesvinduet.

6. Når du fjerner en enhet, slutter Norton Family å overvåke aktivitetene på enheten. Selv om du fjerner en enhet, vil Norton Family-appen fortsatt være installert slik at du kan tilknytte enheten når du vil senere. Hvis du vil avinstallere Norton Family fra enheten, leser du Avinstallere Norton Family fra enheten.