Legge til en enhet på Norton Family-kontoen

For å legge til et barn på kontoen din og overvåke aktiviteten, må du opprette en barneprofil og tilordne barnet til en enhet. Hvis du vil tilordne barnet til en Windows-PC, oppretter du en egen brukerkonto som barnet skal logge på. På denne måten kan Norton Family overvåke hvert barn separat, og angi grenser basert på alderen til hvert enkelt barn.

Du kan legge til opptil 15 barn på familiekontoen.

Du kan legge til et barn fra Norton-nettstedet eller Norton Family-appen for foreldre.

Norton-nettsted

1. Logg på kontoen.

2. Klikk på fanen Legg til barn.

3. Skriv barnets navn i feltet Barnets navn.

Navnet kan ikke inneholde spesialtegn som for eksempel &, # eller $.

4. Velg begrensningsnivå basert på barnets alder.

Grenser aktiveres basert på aldersgrensen du velger.

5. Klikk på Velg en avatar eller Last opp bilde for å angi et profilbilde for barnet ditt.

6. Klikk på Neste.

7. Hvis du er på barnets enhet, klikker du på Ja og deretter på Neste. Hvis du ikke er på barnets enhet, klikker du på Nei for å sende en nedlastingskobling via e-post. Åpne denne koblingen på enheten der du vil installere Norton Family.

8. Klikk på eller kjør den nedlastede installasjonsfilen.

9. Norton nedlastingsbehandling installerer automatisk Norton Family på enheten.

10. Les lisensavtalen og klikk på Godta og installer.

Enheten kobles automatisk til kontoen din.

11. Klikk på Fortsett.

12. Gå til vinduet Rediger kontoer og klikk på Rediger ved siden av barnet du vil tilordne denne enheten til.

13. Klikk på logg på som og velg kontoen barnet bruker til å logge på denne enheten. Hvis barnet ditt har flere brukerkontoer, velger du barnet på alle disse brukerkontoene.

14. Klikk på Lagre > OK.

15. Gjenta disse trinnene hvis du vil legge til flere barn.

Norton Familys foreldrestyringsapp for Android

1. Åpne Norton Familys foreldrestyringsapp i Foreldremodus.

2. Trykk på ikonet Legg til barn ved siden av kontonavnet ditt.
  3. Skriv barnets navn i feltet Navn.

Navnet kan ikke inneholde spesialtegn som for eksempel &, # eller $.

4. Velg begrensningsnivå basert på barnets alder. Norton Family bruker grenser basert på begrensningsnivået du velger.

5. Trykk på avatarikonet for å velge et profilbilde for barnet ditt. Du kan trykke på kameraikonet for å velge et bilde fra galleriet ditt eller for å ta et bilde.

6. Trykk på Opprett.

Hvis du vil tilordne en enhet til barnet, ser du Legge til en enhet på Norton Family-kontoen.

7. Gjenta trinn 2 til 6 for å legge til flere barn.

8. Trykk på Grenser for å vise reglene som er angitt for dette barnet.

9. Trykk på Lagre.

10. Gjør ett av følgende:

• Hvis barnet du har lagt til, bruker denne enheten, trykker du på OK.

• Hvis barnet du har lagt til, ikke bruker denne enheten, trykker du på Avbryt og skriver inn en e-postadresse du har tilgang til, på enheten som brukes av barnet.

Norton Familys foreldrestyringsapp for iOS

1. Åpne appen Norton Family for foreldre.

2. Trykk på ikonet Legg til barn øverst til høyre på skjermen .
  3. Angi navnet på barnet ditt.

4. Velg begrensningsnivå basert på barnets alder. Norton Family bruker grenser basert på begrensningsnivået du velger.

5. Trykk på Legg til.

6. Velg tilkoblingen for begrensningsnivå under barnets profil for å se over standardgrensene som gjelder barnet. Du kan når som helst endre grensene etter at du har lagt til barnet.

7. Trykk på Lagre.

8. Gjør ett av følgende:

• Velg enheten du vil tilordne til dette barnet.

• Trykk på Installer på en annen enhet for å legge til en ny enhet på kontoen din og tilordne barnet til denne enheten.

Hvis du bruker Google-kontoen for å logge på Norton Family-kontoen, må du logge av Google-kontoen i nettleseren når du har fullført konfigureringen av Norton Family.