Meldingen «Du er risikoutsatt»

Denne meldingen utløses ikke nødvendigvis av trusler.

Når du ser dette varselet i produktet, klikker du på Løs nå. Hvis Norton-produktet ikke kan løse problemet med denne funksjonen, eller det ikke kan kjøre LiveUpdate eller et søk, ser du eventuelt se en annen feilmelding i vinduet Løs nå.

Velg ett av følgende:

Problemer med sikker nettbasert lagringsplass

Abonnementet på Norton-produktet kommer med en tildelt lagringskvote for sikker nettbasert lagringsplass. Når Norton-produktet utfører sikkerhetskopiering i skyen, beregner det hvor mye plass som kreves for sikkerhetskopien.
Hvis skylagringen ikke har nok lagringsplass for sikkerhetskopien, varsler Norton-produktet deg om dette. Du kan enten velge å kjøpe en mer omfattende plan eller fjerne eldre sikkerhetskopierte filer for å frigjøre litt plass.

Muligheten til å kjøpe ekstra nettbasert lagringsplass på Internett er ikke tilgjengelig for Norton 360-planer. For Norton 360-planene må du oppgradere til en plan på et høyere nivå. Hvis du vil ha mer informasjon, kontakter du Kundeservice og -støtte.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v119294825