Lær hvorfor Norton Secure VPN automatisk kobler til en annen plassering fra et annet område

Som standard er innstillingen Virtuell plassering i Norton Secure VPN satt til Auto-velg område. Denne innstillingen sørger for at Norton Secure VPN kobler til den beste serveren basert på ytelse.

Denne innstillingen kan noen ganger føre til at du kobles til et annet område enn det gjeldende område ditt, slik at du får en optimal Internett-opplevelse.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v118031157