Vanlige spørsmål: Norton Secure VPN

Norton Secure VPN er en sikkerhetsapp som bidrar til å holde deg trygg mens du surfer på nettet. Det forhindrer at nettaktiviteten din spores av tredjepartssporere, inkludert Internett-leverandører, eller nettstedene du besøker, slik at du får privat Internett-tilgang. Det bidrar også til å blokkere annonsesporere ved å fange opp informasjonskapsler og fjerne identifiserende informasjon.

Relaterte løsninger

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v117122849
Operativsystem: Windows, macos, Android, iOS
Sist endret: 14/05/2020