Oppdatere kredittkortinformasjonen

Du kan oppdatere kredittkortinformasjonen ved å logge på kontoen.

Når abonnementet skal fornyes, og hvis kredittkortinformasjonen på kontoen er utdatert, sender vi deg en varsling om å oppdatere kortet. Du kan også oppdatere denne informasjonen ved å klikke i varslingen. Hvis du ser meldingen «Vi kan ikke behandle endringer i kredittkortinformasjonen din», kan det skyldes enkelte forskrifter som er iverksatt av tilsynsorganene. I slike tilfeller går du til renew.norton.com for å fornye et abonnement.

Oppdatere betalingsinformasjonen fra datamaskinen

1. Logg på kontoen.
  2. Hold markøren over profilikonet, klikk på Kontoinnstillinger og deretter på Betalingsinformasjon.
  3. Gjør ett av følgende, avhengig av situasjonen:
    • Hvis du vil oppdatere et eksisterende kort, klikker du på Rediger-ikonet ved siden av kortet og angir informasjonen du vil oppdatere.
    • Fyll inn nødvendig informasjon for å legge til et nytt kort.
  4. Klikk på Lagre.
            Meldingen «Oppdatering vellykket» vises når du lagrer endringene, og vi sender en e-postmelding med bekreftelse av endringene til den registrerte e-postadressen din.

Oppdatere betalingsinformasjonen fra mobilenheten

1. Logg på kontoen fra mobilenheten.
  2. Trykk på menyikonet øverst til høyre på skjermen.
  3. Trykk på Administrer abonnementene mine.
  4. På siden Min konto trykker du på Betalingsinformasjon.
  5. Gjør ett av følgende, avhengig av situasjonen:
    • Hvis du vil oppdatere et eksisterende kort, klikker du på Rediger-ikonet ved siden av kortet og angir informasjonen du vil oppdatere.
    • Fyll inn nødvendig informasjon for å legge til et nytt kort.

For Japan, Korea, Kina, Hongkong og Taiwan

Hvis ordrenummeret begynner med APXXXXXXXX eller NPXXXXXXXX eller hvis du har Norton 360 Standard Plus, følger du trinnene over for å endre betalingsinformasjonen.

Hvis ordrenummeret begynner med SY, går du til koblingen under for å endre betalingsinformasjonen. Du trenger ordrenummeret og e-postadressen du brukte da du bestilte produktet.

Du finner kvitteringen i e-postmeldinger du har mottatt fra Norton:

• Emnet til e-postmeldingen er «Kjøp av NortonLifeLock-ordre #NP***** fullført»
  • Emnet til e-postmeldingen er «Automatisk fornyingstjeneste, varsling om fullført fakturering». Sjekk delen [Ordrenummer ved registrering for automatisk fornying] SY********.

Hvis du ikke kan oppdatere kortdetaljene, kan du gjøre følgende:

• Kontroller om kortdetaljene du skrev inn er korrekte
  • Bruk en annen nettleser til å angi kortdetaljene
  • Bruk et annet betalingskort
  • Hvis du ser meldingen «Ugyldig kredittkortnummer for spesifisert kort», fjerner du innholdet i feltet Kortnummer og angir kortnummeret på nytt for å lagre endringene.

Hvis du trenger mer hjelp, kan du kontakte Kundeservice og -støtte.

Video

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: kb20090818150300EN
Operativsystem: Android;Mac;Windows;iOS
Sist endret: 01/09/2022