Les mer om abonnementer som fornyes automatisk

Du har et abonnement med automatisk fornying hvis du har: opprettet abonnementet direkte hos oss, forhåndsbetalt via forhandler eller netthandelbutikk eller aktivert abonnementfornying i kontoen din eller ved å kontakte oss.

Forhåndsbetalte abonnement kjøpt via forhandler eller netthandelbutikk er løpende abonnement som automatisk fornyes etter den innledende perioden du har betalt for hos forhandler eller netthandelbutikk. For å kunne aktivere og bruke dem, må du registrere deg på nettet og lagre fakturainformasjonen i kontoen. Du belastes ikke før belastningsdatoen for abonnementsfornyingen. Hvis du ikke vil fornye, kan du annullere fornyingen på kontoen din når som helst før den planlagte belastningsdatoen.

Hvordan fungerer det?

Når du har abonnement, belastes betalingsmetoden du lagret på kontoen din for å fornye abonnementet til gjeldende månedlige eller årlige fornyingsprisen, med mindre du avbryter abonnementsfornyingen før belastningsdatoen på kontoen eller ved å kontakte oss. For årlig abonnement sender vi deg en e-post med fornyingsprisen, faktureringsdatoen og relaterte detaljer før du belastes, slik at du vet hva som kommer.

Du kan når som helst stoppe automatisk fornying av abonnementet før belastningsdatoen ved å logge deg på Norton-kontoen eller ved å kontakte oss. Du finner en mer detaljert veiledning i under Stoppe automatisk fornying av Norton-abonnementet.

Se Nortons retningslinjer for avbestilling og refundering hvis du ønsker å avbryte abonnementet og få refundering – der finner du informasjon om kontraktoppsigelse og refunderingsrettigheter samt unntak.

Fordeler med automatisk fornying av abonnement:

• Vår tjeneste for automatisk fornying av abonnement gjør det enklere for kunder å unngå avbrudd i tjenestene sine.
  • Du blir automatisk fakturert månedlig eller årlig, avhengig av hva du valgte, så du har kontinuerlig tilgang til tjenesten uten å måtte bekymre deg for utløpsdatoer.

Aktivere abonnementsfornying:

Når du har abonnement, kan du også aktivere fornying av abonnementet fra kontoen din. Klikk på navnet ditt øverst til høyre på siden på kontoen din, og klikk deretter på Mine abonnementer. Klikk på Aktiver abonnementsfornying ved siden av det aktive abonnementet.

For Norton Small Business-abonnementer gjelder instruksjonene i denne artikkelen kun for innehaveren av bedriftskontoen.

Mer hjelp

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: kb20080417115558EN
Operativsystem: Android;Mac;Windows;iOS
Sist endret: 15/02/2024