Feil: «Feil hvelvpassord»

Hvis du trenger tilgang til det nettbaserte hvelvet, må du først logge på Norton-kontoen. Deretter logger du på hvelvet i Norton Password Manager. Passordet for Norton-kontoen er forskjellig fra passordet for hvelvet i Norton Password Manager. Passordet til Norton-kontoen identifiserer deg og det individuelle nettbaserte hvelvet ditt.

Hvelvpassordet er obligatorisk for å få tilgang til hvelvdataene. Hvelvpassordet lagres ikke på maskinen eller på noen av Norton-serverne for å gi økt beskyttelse og sikkerhet. Hvis du glemmer hvelvpassordet, finnes det derfor ingen annen metode for å få tilgang til hvelvdataene dine.

Hvis du vil slette hvelvet i Norton Password Manager, kan du lese Slette hvelvet i Norton Password Manager.

Hvis du har installert mobilappen for Norton Password Manager med aktivert Biometrisk/Face ID aktivert, kan du tilbakestille hvelvpassordet.

Tilbakestille hvelvpassord fra Android-enheter

1. Logg på Norton Password Manager-appen ved hjelp av biometrisk godkjenning.

2. På skjermen Hvelv trykker du på Meny -ikonet og deretter på Innstillinger.
  3. På skjermen Innstillinger trykker du på Hvelv.

4. På skjermen Hvelv trykker du på Tilbakestill passord.

Godkjenn ved hjelp av biometrisk godkjenning.

5. I vinduet Tilbakestill passord følger du instruksjonene på skjermen og trykker på Lagre.

Tilbakestille hvelvpassordet fra iOS-enheter

Denne funksjonen er bare tilgjengelig på iOS-enheter som kjører iOS 10 eller nyere.

1. Logg på Norton Password Manager-appen ved hjelp av biometrisk godkjenning.

2. På skjermen Hvelv trykker du på Meny -ikonet og deretter på Innstillinger.
  3. På skjermen Innstillinger trykker du på Hvelv.

4. Hvelv -skjermen går du til HVELVPASSORD og trykker på Tilbakestill passord.

Godkjenn ved å bruke Touch ID eller Face ID.

5. I vinduet Tilbakestill passord følger du instruksjonene på skjermen og trykker på Lagre.