Bruke Norton-produktnøkkelen

Norton-produktnøkkelen består av 25 alfanumeriske tegn, fordelt på fem grupper à fem tegn, atskilt med bindestrek.

Eksempel: XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX

Du trenger kun en produktnøkkel for å konfigurere eller fornye Norton-beskyttelsen for første gang. Hvis du allerede har konfigurert Norton-beskyttelsen, kan du laste ned og installere den når som helst fra din Norton-konto.

Hvor du finner Norton-produktnøkkelen, er avhengig av hvordan du kjøpte Norton-produktet.

• Norton.com: Produktnøkkelen eller instruksjonene for å få produktnøkkelen er inkludert i e-posten med kjøpsbekreftelsen.
  • Detaljhandel: Produktnøkkelen din er inni esken eller på et kort i esken.

Andre vanlige metoder inkluderer,

• Tredjeparts nettsted: Se etter produktnøkkelen i en bekreftelses-e-post fra nettstedet for ordren din. Hvis du ikke finner e-posten, sjekk søppelpostmappen.
  • Tjenesteleverandør: Logg på tjenesteleverandørens portal for å finne aktiveringspin-koden og for å laste ned og installere Norton-enhetssikkerhetsproduktet.
  • TechBench – datamaskinverksted: Produktnøkkelen fra Norton er lagret på Norton-kontoen din når du har fullført aktiveringen. TechBench tilbyr også et aktiveringskort for Norton-produktet, med produktnøkkelen trykt på det.

Hvis du vil vite hvordan du bruker Norton-produktnøkkelen, velger du ett av følgende alternativer som passer best for din situasjon:

Vis Norton-produktnøkkelen for referanse

1. Logg på kontoen.

2. Hold markøren over profilikonet og klikk på Mine abonnementer.

Produktnøkkelen din vises rett ved siden av abonnementet ditt.

Forny eller aktiver ditt eksisterende Norton-enhetssikkerhetsprodukt

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, går du til Enhetssikkerhet og klikker på Åpne.

2. Gjør ett av følgende, basert på situasjonen:

• Aktiver et utløpt abonnement: Klikk på Aktiver nå.

• Forny et eksisterende abonnement: Klikk på Hjelp og klikk deretter på Skriv inn produktnøkkel.

3. Skriv inn den nye produktnøkkelen du mottok på e-post eller fra butikken.

Aktivere Norton Utilities Premium or Norton Utilities Ultimate

For å aktivere Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate klikk på Aktiver nå, skriv inn produktnøkkelen og klikk på Fullfør aktivering. For detaljerte instruksjoner om hvordan du aktiverer eller reaktiverer ditt Norton Utilities-produkt, les Aktiver Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate.

For Norton Small Business-abonnementer gjelder instruksjonene i denne artikkelen kun for innehaveren av bedriftskontoen.

Video