Fjerne en enhet fra Norton-kontoen

Du kan når som helst fjerne en enhet fra Norton-kontoen. Hvis du fjerner en enhet, deaktiveres bare tjenestene som er installert på enheten. De avinstalleres ikke. Når du har fjernet en enhet, kan du ikke vise enheten på Norton-kontoen.

Hvis du bruker en eldre versjon av et Norton-produkt, kan du ikke avinstallere produktet eksternt via Norton-kontoen før du har oppgradert produktet til den nyeste versjonen.

Kontroller at enheten er tilkoblet Internett, når du skal fjerne en Norton-tjeneste som er installert på den.

Hvis enheten ikke er tilkoblet Internett, fullfører Norton fjerningen neste gang enheten kobles til Internett.

Fjerne en enhet

1. Logg på kontoen.

2. Gå til siden Enhetssikkerhet og klikk på More options (…)-ikonet under enheten du vil fjerne.

3. Klikk på Fjern enhet i menyen som åpnes.

4. Klikk på Fjern på bekreftelsesskjermen.