Løse vanlige problemer hvis Nortons Løs nå-funksjon ikke fungerer

Når Norton oppdager en sikkerhetstrussel eller et problem med systemytelsen, vises varselet Løs nå. Ved å klikke på Løs nå kan du identifisere og løse problemet.

Hvis du fortsatt ser varselet Løs nå, kan feilen skyldes følgende årsaker:

Sikkerhetskopiering i skyen fra Norton – liten nettbasert lagringsplass

Abonnementet på Norton-produktet kommer med en tildelt lagringskvote for sikker nettbasert lagring. Når Norton-produktet utfører sikkerhetskopiering i skyen, beregner det hvor mye plass det trenger til sikkerhetskopien. Hvis det ikke er nok ledig plass for sikkerhetskopien i skyen, varsler Norton-produktet deg om dette.

Du kan gjøre følgende:

Andre årsaker til at Løs nå ikke fungerer

• Abonnementet utløper

Påse at abonnementet ditt er aktivt. For å kontrollere din abonnementsstatus gå til produkthovedvinduet klikk på Hjelp og klikk deretter på Abonnementsstatus. Hvis abonnement er utløpt kan du gå til hovedvinduet til produktet og klikke på Forny nå og følge instruksjonene på skjermen for å fornye abonnementet. Hvis du vil ha mer informasjon, leser du Fornye abonnementet.

• Abonnement avbrutt

Hvis du fikk tak i Norton-produktet som et abonnement fra tjenesteleverandøren, må du passe på at abonnementet er aktivt. Abonnementet avsluttes hvis du avslutter avtalen med tjenesteleverandøren.

• Feil abonnementsstatus

Dette kan skje når du ikke er koblet til Internett over en lengre periode. Hvis du mener at de gjenværende dagene i abonnementsstatusen er feil, klikker du på Hjelp i hovedvinduet og deretter på Abonnementsstatus for å synkronisere produktet med Norton-serveren. Hvis abonnementsstatusen viser Sjekk abonnement, går du til produktets hovedvindu og klikker på Sjekk abonnement for å synkronisere abonnementsstatusen med Norton-serveren. Deretter kan du prøve Løs nå.

• Abonnementet er inaktivt

Dette kan skje når du ikke er koblet til Internett over en lengre periode. Hvis abonnementsstatusen viser Sjekk abonnement, går du til produktets hovedvindu og klikker på Sjekk abonnement for å synkronisere statusen med Norton-serveren.

• Oppdater til nyeste versjon

Kontroller om du bruker en eldre versjon av Norton-produktet. Du kan laste ned siste versjon av Norton-produktet på: https://updatecenter.norton.com/

• Datamaskinen er infisert

Hvis datamaskinen er svært infisert og produktet ikke har nok oppdateringer til å fjerne virusene, er det mulig at Løs nå mislykkes. Last ned og kjør Norton Power Eraser – Kostnadsfritt verktøy for fjerning av virus og skadeprogram for Windows for å rydde opp på datamaskinen.

• Atferdsbeskyttelse er slått av

Funksjonen Atferdsbeskyttelse i Norton-produktet er slått av. Hvis problemet vedvarer etter at du klikker på Løs nå, leser du Atferdsbeskyttelse er slått av og problemet vedvarer selv etter at jeg har klikket på Løs nå.

Relaterte løsninger

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v48063189