Løse vanlige problemer hvis Nortons Løs nå-funksjon ikke fungerer

Når Norton oppdager en sikkerhetstrussel eller et problem med systemytelsen, vises varselet Løs nå. Hvis problemet ikke løses når du klikker på Løs nå i varselet, kan du prøve en av løsningene nedenfor.

Lite nettbasert lagringsplass

Abonnementet på Norton-produktet kommer med en tildelt lagringskvote for sikker nettbasert lagring. Når Norton-produktet utfører sikkerhetskopiering i skyen, beregner det hvor mye plass som kreves for sikkerhetskopien.

Hvis det ikke er nok ledig plass for sikkerhetskopien i skyen, varsler Norton-produktet deg om dette. Du kan enten velge å kjøpe mer lagringsplass eller fjerne eldre sikkerhetskopierte filer for å frigjøre litt plass.

Muligheten til å kjøpe ekstra lagring på Internett er ikke tilgjengelig for Norton 360-abonnementer. For Norton 360-abonnementer må du oppgradere til det neste plannivået. Hvis du vil ha mer informasjon, kontakter du Kundeservice og -støtte.

Finne løsninger på feilmeldinger som ikke kan fjernes med Løs nå

Klikk på en feilmelding som samsvarer med situasjonen for å finne en løsning på problemet.

Hvis Løs nå -meldingen fremdeles vises, kan feilen være på grunn av følgende årsaker:

Årsaker til feil med Løs nå

• Abonnementet utløper

Påse at abonnementet ditt er aktivt. For å kontrollere din abonnementsstatus gå til produkthovedvinduet klikk på Hjelp og klikk deretter på Abonnementsstatus. Hvis abonnement er utløpt kan du gå til hovedvinduet til produktet og klikke på Forny nå og følge instruksjonene på skjermen for å fornye abonnement. Hvis du vil ha mer informasjon, leser du Fornye abonnementet.

• Abonnement avbrutt

Hvis du fikk tak i Norton-produktet som et abonnement fra tjenesteleverandøren, må du passe på at abonnementet er aktivt. Abonnementet avsluttes hvis du avslutter avtalen med tjenesteleverandøren.

• Feil abonnementsstatus

Dette kan skje når du ikke er koblet til Internett over en lengre periode. Hvis du mener at de gjenværende dagene i abonnementsstatusen er feil, klikker du på Hjelp i hovedvinduet og deretter på Abonnementsstatus for å synkronisere produktet med Norton-serveren. Hvis abonnementsstatusen viser Sjekk abonnement, går du til produktets hovedvindu og klikker på Sjekk abonnement for å synkronisere abonnementsstatusen med Norton-serveren. Deretter kan du prøve Løs nå.

• Abonnementet er inaktivt

Dette kan skje når du ikke er koblet til Internett over en lengre periode. Hvis abonnementsstatusen viser Sjekk abonnement, går du til produktets hovedvindu og klikker på Sjekk abonnement for å synkronisere statusen med Norton-serveren.

• Oppdater til nyeste versjon

Kontroller om du bruker en eldre versjon av Norton-produktet. Du kan laste ned siste versjon av Norton-produktet på: https://updatecenter.norton.com/

• Datamaskinen er infisert

Hvis datamaskinen din er svært infisert og produktet ikke har nok oppdateringer til å fjerne virusene, er det mulig at Løs nå mislykkes. Kjør Norton Power Eraser for å rydde opp på datamaskinen.

• SONAR-beskyttelse er slått av

Funksjonen SONAR-beskyttelse i Norton er slått av, og problemet vedvarer selv etter at du har klikket på Løs nå. Hvis du vil vite mer, kan du lese SONAR-beskyttelse er slått av og problemet løses ikke med Løs nå.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v48063189
Operativsystem: Windows
Sist endret: 06/08/2021