Legge til spill på listen Optimaliserte spill manuelt

Game Optimizer1 er patentert teknologi for CPU-PC-er med flere kjerner. Det leverer en oppslukende spillopplevelse ved å redusere ytelsesforstyrrelser samtidig som datamaskinens sikkerhet opprettholdes. Ved å isolere ikke-essensielle apper til en enkelt CPU-kjerne, kan resten av CPU-ene tilordnes spillet. I tillegg søker den etter spillprogrammer i den interne listen over kjente spill.1,2 Hvis Norton imidlertid ikke automatisk identifiserer et bestemt spill, kan du legge til spillet manuelt i listen Optimaliserte spill.

Du kan også fjerne spill fra listen Optimaliserte spill hvis du ikke vil at Norton skal forbedre ytelsen til disse spillene.

Når du fjerner et bestemt spill fra Optimaliserte spill, er ikke spillet lenger optimalisert. Det kan påvirke spillopplevelsen du får med dette spillet.

Legge til spill i listen Optimaliserte spill

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

2. Klikk på lynikonet i det midtre panelet i vinduet Min Norton .
  3. Gå til Spillpanel og klikk på Behandle optimalisering.

4. I vinduet Game Optimizer går du til Optimaliserte spill og klikker på Legg til.

5. Finn og velg spillprogrammet du vil at Norton skal optimalisere.

Fjerne et spill fra listen Optimaliserte spill

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

2. Klikk på lynikonet i det midtre panelet i vinduet Min Norton .
  3. Gå til Spillpanel og klikk på Behandle optimalisering.

4. I vinduet Game Optimizer deaktiver du bryteren ved siden av spillprogrammet du vil fjerne, under Optimaliserte spill.

1Game Optimizer er bare tilgjengelig i Windows (unntatt Windows 11/10 i S-modus, Windows som kjører på ARM-prosessorer) med fire eller flere kjerneprosessorer.

2Identifiserer spill automatisk basert på modusen Fullskjermsporing med høy CPU-bruk og ved å bruke et oppstartprogram for spill hvis brukeren legger til et spill manuelt, eller hvis spillet allerede er identifisert. Per april 2021 overvåker vi for følgende oppstartprogram for spill: Bethesda, Epic, ID, Origin, Rockstar, Steam og Uplay.