Optimalisere datamaskinen for spill med Game Optimizer

Game Optimizer1 er patentert teknologi for CPU-PC-er med flere kjerner. Det leverer en oppslukende spillopplevelse ved å redusere ytelsesforstyrrelser samtidig som datamaskinens sikkerhet opprettholdes. Ved å isolere ikke-essensielle apper til en enkelt CPU-kjerne, kan resten av CPU-ene tilordnes spillet.

Datamaskinens prosessor må ha minst fire kjerner for at Game Optimizer skal fungere.

Slik bidrar Game Optimizer til å forbedre spillopplevelsen:

• Optimaliserer CPU-ytelsen for problemfri spilling.

• Isolerer ikke-essensielle programmer til en enkelt CPU-kjerne, slik at resten av CPU-en kan tilordnes spill og gi bedre ytelse.

• Oppdager spill automatisk2

• Lar deg legge til eller velge spill du ikke vil optimalisere

• Øker bildefrekvensen (FPS) og reduserer ventetiden.

• Fjerner behovet for å slå av virusbeskyttelse ved å dedikere CPU-behovet til optimal spillytelse.

• Reduserer tilfeldig overbelastning av CPU-en (som kan føre til tregere spill) ved å dedikere CPU-kjerner til spillet.

Hvis du vil ha mer informasjon, leser du Les mer om Game Optimizer.

Alle kritiske Norton-beskyttelsesfunksjoner som bidrar til å beskytte datamaskinen mot virus og andre sikkerhetstrusler, kjører i bakgrunnen uten å forstyrre spillopplevelsen.

Konfigurerer Game Optimizer for optimal spillopplevelse.

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

2. Klikk på lynikonet i det midtre panelet i vinduet Min Norton .
  3. Gå til Spillpanel og klikk på Behandle optimalisering.

4. I vinduet Game Optimizer konfigurerer du følgende innstillinger:

• Begrens ressursbruk for brukerprosesser: Slå på dette alternativet for å begrense CPU-bruk for alle prosesser som startes av brukeren.

• Begrens ressursbruk for systemprosesser: Slå på dette alternativet for å begrense CPU-bruk for alle prosesser sin startes av operativsystemet.

• Sett automatisk strømstyringsplanen til maksimal ytelse: Slå på dette alternativet for å bytte til strømstyringsplanen for høy ytelse i Windows. Game Optimizer oppretter tilpassede innstillinger for strømstyringsplanen i Windows for å maksimere spillytelsen. Denne strømstyringsplanen er bare tilgjengelig mens spilløkten pågår. Når spilløkten er avsluttet, går strømstyringsplanen tilbake til den opprinnelige innstillingen.

Vi anbefaler at du alltid har dette alternativet aktivert, for å få best mulig spillopplevelse.

• Optimaliserte spill: Viser en liste over spill som optimaliseres av Game Optimizer.

• Optimaliserte spill: Viser en liste over spill som optimaliseres av Game Optimizer.

• Sanntidsbeskyttelse: Indikerer statusen til Sanntidsbeskyttelse.

• Optimalisering av varslinger: Viser en liste over spill som optimaliseres av Game Optimizer.

Game Optimizer er på som standard. Du kan slå av Game Optimizer hvis du ikke vil at den skal forbedre spillopplevelsen din. Vi anbefaler at du holder denne funksjonen aktivert for å få best mulig spillopplevelse.

Slå Game Optimizer av og på

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

2. I vinduet Min Norton skyver du på bryteren Game Optimizer i venstre panel for å aktivere eller deaktivere funksjonen.

1Game Optimizer er bare tilgjengelig i Windows (unntatt Windows 11/10 i S-modus, Windows som kjører på ARM-prosessorer) med fire eller flere kjerneprosessorer.

2Identifiserer spill automatisk basert på modusen Fullskjermsporing med høy CPU-bruk og ved å bruke et oppstartprogram for spill hvis brukeren legger til et spill manuelt, eller hvis spillet allerede er identifisert. Per april 2021 overvåker vi for følgende oppstartprogram for spill: Bethesda, Epic, ID, Origin, Rockstar, Steam og Uplay.