Funksjoner i Norton 360 for Gamers

Viktige funksjoner og fordeler

• Dark Web Monitoring Powered by LifeLock1: Vi overvåker og varsler deg hvis vi finner personopplysninger på det mørke nettet, inkludert gamertager, brukernavn og e-postadresser.

• Secure VPN: Surf anonymt og sikkert ved å skjule IP-adressen med et VPN uten loggføring og få beskyttelse mot DDoS-angrep, doxxing og SWATing.

• Optimalisering av varslinger 6: Vi varsler deg bare hvis PC-en er under angrep, beskyttelsen er i fare eller du ikke bruker en funksjon du har rett til å bruke - og gir deg kontroll over produktpåminnelser.

• Game Optimizer7: Maksimerer spillytelsen ved å dedikere CPU-kjerner til spillet på PC-er som har CPU-er med flere kjerner.

• Trusselbeskyttelse i sanntid: Avansert sikkerhet med flere lag bidrar til å beskytte enhetene dine mot eksisterende og nye skadeprogramtrusler, inkludert nettfiskingsangrep via e-postmeldinger og sikkerhetsfeil i spill og på nettsteder.

• Registrering av fullskjermmodus: Enhetssikkerhet for PC-er, som registrerer når du bruker fullskjermmodus, og deaktiverer alt annet enn kritiske sikkerhetsvarsler.

• PC SafeCam: Bidrar til å beskytte deg mot potensielle strømmingsforbud og flauser med varsler om forsøk på å få tilgang til webkameraet ditt, slik at du kan blokkere dem.

• 50 GB sikkerhetskopiering i skyen: Automatisk2, sikkerhetskopiering i skyen for PC – lagre spillklipp på nettet3 og frigjør plass på stasjonene dine.

• Smart brannmur: Bidrar til å beskytte enheten og dataene på den, selv i spillmodus, mot skadelige angrep og snoking.

• Foreldrestyring 4: Hjelp barna dine med å administrere nettaktivitetene sine, og identifiser potensielle farer før de blir et problem.

• Password Manager: Et sterkt passord er viktig for å beskytte spillkontoer. La oss hjelpe deg med å lagre komplekse passord, kredittkortinformasjon og annen brukerinformasjon på nettet – både trygt og sikkert.

• Beskyttelse mot nettfisking og utnyttelse: Beskyttelse mot nettfisking analyserer sikkerhetsnivået på nettstedene du besøker, og lar deg blokkere nettsteder som er kjent for å være bedragerske. Proaktiv utnyttingsbeskyttelse (PEP) bidrar til å beskytte Windows™-PC-er mot «nulldagsangrep» som utnytter sårbarheter i programmer eller operativsystemet.

• Beskyttelse mot kryptokapring og teknisk støtte-svindel analyserer innkommende data og bidrar til å blokkere potensielle nettrusler før de kommer inn på datamaskinen din.

• Enhetssikkerhet: Beskyttelse i sanntid for 3 enheter mot løsepengevirus, virus, spionprogrammer, skadeprogrammer og andre Internett-trusler.

• Virus Protection Promise5: Våre eksperter er tilgjengelige for å holde enhetene fri for virus, eller du får pengene tilbake.

• Teknisk brukerstøtte: Døgnåpen støtte er inkludert i medlemskapet for Norton 360 for Gamers.

• 60-dagers pengene tilbake-garanti: Norton 360 for Gamers årlige medlemskap inkluderer en 60-dagers pengene tilbake-garanti.

Ingen kan forhindre alle typer nettkriminalitet og identitetstyveri.

Ikke alle funksjonene er tilgjengelige på alle plattformer. Funksjoner for varslingsoptimalisering støttes ikke på Android™, Apple®, iOS eller Mac®. Hvis du vil ha mer informasjon, finner du informasjon om systemkrav på Norton.com.

1Dark Web Monitoring er ikke tilgjengelig i alle land. Hvilke opplysninger vi overvåker, avhenger av bostedsland eller valgt plan. Som standard overvåker den e-postadressen din og begynner umiddelbart. Logg på kontoen for å oppgi tilleggsopplysninger for overvåkingsformål.

2Krever at enheten har Internett-tilkobling og at den er slått på.

3Hvis du vil aktivere sikkerhetskopiering av videofiler, må du konfigurere innstillingene for sikkerhetskopiering under Mine dokumenter etter dine spillbehov.

4Norton Foreldrestyring kan bare installeres og brukes på barnas Windows PC-er, iOS- og Android-enheter, men ikke alle funksjoner er tilgjengelige på alle plattformer. Foreldre kan overvåke og styre barnas aktiviteter på nettet fra en hvilken som helst enhet – Windows-PC-er (unntatt Windows 11/10 i S-modus), Mac-er, iOS- og Android-enheter, gjennom mobilappene våre eller ved å logge på kontoen deres i my.Norton.com og velge Foreldrestyring via enhver nettleser.

5Begrensninger gjelder. Du må ha et kvalifisert abonnement som fornyes automatisk. Gå tilNorton.com/virus-protection-promise for å få mer informasjon.

6Optimalisering av varslinger er bare tilgjengelig på Windows (unntatt Windows 11/10 i S-modus eller Windows som kjører på ARM-prosessorer).

7Game Optimizer er bare tilgjengelig på Windows (unntatt Windows 11/10 i S-modus, Windows som kjører på ARM-prosessorer) med fire eller flere kjerneprosessorer.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v136185438