Norton Secure VPN for mobilenheter

Behov for Norton Secure VPN

Når du bruker en usikker trådløs tilkobling, kan Internett-leverandøren (ISP) og nettsteder se sensitive detaljer slik som din plassering, chatter og e-poster. Du er sårbar mot hackere som vil overvåke eller stjele informasjon. Norton Secure VPN oppretter et virtuelt privat nettverk (VPN) som krypterer sensitive data. Det gjør at du kan bruke et offentlig nettverk, slik som Internett, på en sikker måte.

Slå Norton Secure VPN av og på

Trykk på Slå på VPN for å slå på Norton Secure VPN. Når VPN er slått på, viser et sirkulært kart den virtuelle plasseringen din. Trykk på Slå av VPN for å slå av Norton Secure VPN.

Hvis du slår av VPN, vises IP-adressen og plasseringen, og tilkoblingen blir usikker.

Endre den geografiske regionen i Norton Secure VPN

Som standard vil Norton Secure VPN automatisk registrere det optimale datasenteret basert på hvor du befinner deg. Du kan endre den valgte regionen manuelt fra plasseringsinnstillinger.

Endre region på Android eller iOS

1. Åpne Norton Secure VPN.

2. Trykk på plasseringsikonet øverst på skjermen.

3. På skjermen Områder velger du ønsket geografisk område fra listen.

Aktivere eller deaktivere Auto-Protect på Android eller iOS

Funksjonen Trådløs nettverkssikkerhet i Norton Secure VPN gjennomsøker det trådløse nettverket som enheten din er tilkoblet, for å se etter vanlige nettverkstrusler som mellommannsbaserte angrep (MITM).

Aktivere og deaktivere Trådløs nettverkssikkerhet

1. Åpne Norton Secure VPN.

2. Trykk på ikonet Wi-Fi-innstillinger nederst på skjermen.

3. Skyv på bryteren Auto-Protect for å slå på VPN-et når du kobler til et usikkert eller kompromittert nettverk.

Aktivere eller deaktivere advarsler på Android eller iOS

Norton Secure VPN varsler deg hver gang du kobler til et usikkert nettverk. Hvis du ikke ønsker å motta varslinger, kan du deaktivere disse med Nettverksbeskyttelse.

Aktiver eller deaktiver varsler

1. Åpne Norton Secure VPN.

2. Trykk på ikonet Wi-Fi-innstillinger nederst på skjermen.

3. Skyv på bryteren Aktiver advarsler for å aktivere eller deaktivere Aktiver advarsler.

Bryteren Aktiver advarsler er nedtonet når du er tilkoblet et sikkert nettverk.

Blokkere annonsesporere på Android eller iOS

Hver mobilenhet har en unik annonse-ID som kan brukes til å spore detaljene dine slik som navn, adresse og alder. Annonse-ID-er kan brukes av app-utviklere for å opprette målrettede annonser som er relevante for deg. Annonsesporingsfunksjonen i Norton Secure VPN beskytter deg og blokkerer målrettede annonser.

Aktivere eller deaktivere Blokker annonsesporere på Android eller iOS

1. Åpne Norton Secure VPN.

2. Trykk på Annonsesporer -ikonet nederst på skjermen.

3. På skjermen Annonsesporer flytter du på glidebryteren Blokker annonsesporere for å aktivere eller deaktivere annonsesporere.

Blokkering av annonsesporer fungerer bare når Virtuelt privat nettverk er slått på.

Aktivere Delt tunnel på Android

Med funksjonen Delt tunnel i Norton Secure VPN kan du sikkert dirigere og kryptere valgte apper ved å velge trafikken du vil utelate fra Secure VPN.

Aktivere Delt tunnel på Android

1. Åpne Secure VPN.

2. Trykk på menyikonet øverst til venstre på skjermen, og trykk deretter på Innstillinger.
  3. På skjermen Innstillinger flytter du på glidebryteren for å aktivere Delt tunnel.

4. Hvis du vil utelate en app, trykker du på Utelat apper under Delt tunnel.

5. På skjermen Utelat apper klikker du på for å velge appene du vil utelate fra-Secure VPN-trafikk.

Slå VPN-et av og på igjen for å bruke endringene som er gjort for Delt tunnel.

Avinstallere Norton Secure VPN

For Android

App -skjermen trykker og holder du Secure VPN -ikonet og flytter det til alternativet Avinstaller øverst på skjermen.

For iOS

1. Trykk og hold inne Norton Secure VPN-ikonet på startskjermen til det begynner å riste.

2. I øvre venstre hjørne på app-ikonet trykker du for å slette det.

3. Trykk Slett for å bekrefte.

Avslutt Norton-abonnementet

For abonnementer som er kjøpt i appen via Play Store, App Store eller Microsoft Store

Hvis du ikke vil bruke Norton-abonnementet, avinstallerer du Norton-appen fra enheten. Deretter avslutter du abonnementet i Play Store, App Store eller Microsoft Store.

Prøveversjonen av Norton Secure VPN på Apple App Store eller Google Play Store krever at du aktiverer et årsabonnement gjennom kjøpet i appen. Du belastes et gebyr på slutten av prøveperioden. Hvis du vil avslutte prøveversjonen av Norton Secure VPN uten å bli belastet, må du passe på at du avslutter abonnementet før slutten av prøveperioden.

Abonnementet ditt avsluttes ikke automatisk selv om du avinstallerer Norton-appen. Du må avslutte abonnementet fra abonnementsinnstillingene i Play Store, App Store eller Microsoft Store. Hvis du vil ha mer informasjon, ser du følgende artikler:

For abonnementer du har kjøpt i en butikk eller fra Norton Online Store

Hvis du vil avregistrere deg for tjenesten Automatisk fornying for abonnementet på Norton Secure VPN, Norton Mobile Security eller Norton Security, kan du se hvordan du gjør det i artikkelen Slå av Nortons tjeneste for automatisk fornying.

Hvis du allerede har blitt belastet og ønsker å be om refusjon, kan du lese artikkelen Be om refundering.

NortonLifeLocks personvernerklæring

Vi respekterer personvernet ditt og forplikter oss til å beskytte personopplysningene dine. Se https://www.nortonlifelock.com/privacy/gps-english for mer informasjon.

Video: Komme i gang med Norton Secure VPN

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v131611646
Operativsystem: android,ios