Vanlige spørsmål: Dark Web Monitoring fra LifeLock

Dark Web Monitoring er en tjeneste som søker etter personopplysningene dine på bortgjemte nettsteder og fora på det mørke nettet. Vi informerer deg når vi oppdager informasjonen din på det mørke nettet.

Identitetstyver kan selge personopplysningene dine på mørke nettsteder og fora som er vanskelige å finne.

§Norton-planer du kjøper fra en tjenesteleverandør eller gjennom andre kanaler utenfor USA, kan avvike betydelig fra tjenestene som tilbys direkte fra Norton. Dette gjelder blant annet tjenestene, dekningen, plannavnene og funksjonaliteten som kommer med LifeLock-beskyttelse mot identitetstyveri. Kontakt tjenesteleverandøren for å få informasjon om hva som er inkludert i Norton-planen.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v127344370
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 23/09/2021