Oppdater finanskontoene, e-postadressene og andre personopplysninger for Dark Web Monitoring*

Du kan når som helst oppdatere eller legge til økonomiske kontoer, e-postadresser og andre personopplysninger ved å logge på kontoen. Dark Web Monitoring overvåker disse opplysningene på overflatenettet, det dype nettet og det mørke nettet, og varsler deg hvis opplysningene dine blir funnet. Hold deg sikker ved å holde disse opplysningene fullstendige og oppdaterte.

Hva slags personopplysninger vi overvåker avhenger av landet du bor i og hvilken plan du har valgt. Hvis du vil ha mer informasjon, leser du Liste over personopplysninger som overvåkes etter land.

*Bare tilgjengelig i enkelte regioner.

§NortonLifeLock-planer du kjøper fra en tjenesteleverandør eller gjennom andre kanaler utenfor USA, kan avvike betydelig fra tjenestene som tilbys direkte fra NortonLifeLock. Dette gjelder blant annet tjenestene, dekningen, plannavnene og funksjonaliteten som kommer med NortonLifeLock-beskyttelse mot identitetstyveri. Kontakt tjenesteleverandøren for å få informasjon om hva som er inkludert i NortonLifeLock-planen deres.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v126234485
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 13/09/2021