Løse problemer med at Norton Secure VPN-vinduet forblir på «Kobler til»

Dette problemet kan oppstå hvis Norton Secure VPN ikke kan opprette en tilkobling til VPN-serveren. Denne feilen kan forårsakes av midlertidige problemer med nettverkstilkoblingen. Kontroller at enheten er tilkoblet gjennom en stabil Internett-tilkobling.

Se etter nettverksproblemer

Hvis du kunne koble til Norton Secure VPN før på det samme nettverket, kan du vente litt og prøve å koble til Norton Secure VPN igjen.

Noen nettverk tillater ikke VPN-tilkoblinger og begrenser VPN-tilgang ved hjelp av nettverks- eller brannmurinnstillinger. Hvis denne feilen vises den første gangen du kobler til Secure VPN, kan det skyldes nettverks- eller brannmurinnstillingene.

Hvis du ser denne feilmeldingen gjentatte ganger, kobler du til et annet nettverk eller til den mobile datatilkoblingen på enheten.

Hvis problemet vedvarer, må du starte Norton Secure VPN på nytt.

Starte Norton Secure VPN på nytt

Hvis du har Norton Secure VPN som en del av Norton 360 på Mac, starter du enheten på nytt.

1. Åpne Norton Secure VPN.

2. Klikk på brukerikonet øverst til høyre på skjermen, og klikk deretter på Logg av.
  3. Klikk på innstillingsikonet og deretter på Avslutt Norton Secure VPN.
  4. Start enheten på nytt.

5. Åpne Norton Secure VPN og logg på med kontoen din.