Meldingen «Du er risikoutsatt»

Denne meldingen utløses ikke nødvendigvis av trusler. Nortons enhetssikkerhetsprodukt kan vise denne meldingen i følgende tilfeller:

• Hvis du ikke har nok nettbasert lagringsplass

• Hvis én eller flere av sikkerhetsfunksjonene, for eksempel Auto-Protect, Brannmur eller SONAR, er deaktivert.

• Hvis definisjonene ikke er oppdatert eller rutinesøk ikke er fullført

Når du ser dette varselet i produktet, klikker du på Løs nå.

Hvis Norton-produktet ikke kan løse problemet med funksjonen, eller ikke kan kjøre LiveUpdate eller et søk, ser du eventuelt se en annen feilmelding i vinduet Løs nå. Velg ett av følgende:

Jeg har problemer med sikker nettbasert lagringsplass

Abonnementet på Norton-produktet kommer med en tildelt lagringskvote for sikker nettbasert lagringsplass. Når Norton-produktet utfører sikkerhetskopiering i skyen, beregner det hvor mye plass som kreves for sikkerhetskopien.

Hvis skylagringen ikke har nok lagringsplass for sikkerhetskopien, varsler Norton-produktet deg om dette. Du kan enten velge å kjøpe mer lagringsplass eller fjerne eldre sikkerhetskopierte filer for å frigjøre litt plass. Hvis du vil kjøpe mer lagringsplass, kan du se Kjøpe mer nettbasert lagringsplass.

Muligheten til å kjøpe ekstra nettbasert lagringsplass på Internett er ikke tilgjengelig for Norton 360-planer. For Norton 360-planene må du oppgradere til en plan på et høyere nivå. Hvis du vil ha mer informasjon, kontakter du Kundeservice og -støtte.

Jeg har problemer med Norton Secure VPN

Tilkoblingsfeil for Norton Secure VPNNorton Secure VPN viser meldingen: «Tilkoblingsfeil: Secure VPN kan ikke koble til. Prøv på nytt senere.» Hvis du vil vite mer, kan du lese Melding: «Tilkoblingsfeil: Secure VPN kan ikke koble til. Prøv på nytt senere».
Norton Secure VPN-skjermen forblir på «Kobler til»Norton Secure VPN kan ikke opprette en tilkobling til VPN-serveren, og skjermen forblir på «Kobler til». Hvis du vil vite mer, kan du lese Løse problemer med Norton Secure VPN-skjermen hvis den forblir på «Kobler til».
Konfigurere Norton Secure VPNNorton Secure VPN krypterer Internett-tilkoblingen din i offentlige Wi-Fi-soner for å beskytte personopplysningene dine, f.eks. passord, når du bruker PC-en, Mac-en eller mobilenheten. Hvis du vil vite mer, kan du leseKomme i gang med Norton Secure VPN.

Tilkoblingsfeil for Norton Secure VPN

Norton Secure VPN viser meldingen: «Tilkoblingsfeil: Secure VPN kan ikke koble til. Prøv på nytt senere.» Hvis du vil vite mer, kan du lese Melding: «Tilkoblingsfeil: Secure VPN kan ikke koble til. Prøv på nytt senere».

Norton Secure VPN-skjermen forblir på «Kobler til»

Norton Secure VPN kan ikke opprette en tilkobling til VPN-serveren, og skjermen forblir på «Kobler til». Hvis du vil vite mer, kan du lese Løse problemer med Norton Secure VPN-skjermen hvis den forblir på «Kobler til».

Konfigurere Norton Secure VPN

Norton Secure VPN krypterer Internett-tilkoblingen din i offentlige Wi-Fi-soner for å beskytte personopplysningene dine, f.eks. passord, når du bruker PC-en, Mac-en eller mobilenheten. Hvis du vil vite mer, kan du leseKomme i gang med Norton Secure VPN.

Jeg har andre problemer knyttet til «utsatt for risiko»

Auto-Protect er slått av, og Løs nå løser ikke problemetAuto-Protect-funksjonen i Norton er slått av, og problemet vedvarer, selv etter at du har klikket på Løs nå. Hvis du vil vite mer, kan du lese Auto-Protect er slått av, og Reparer nå løser ikke problemet.

Auto-Protect er slått av, og Løs nå løser ikke problemet

Auto-Protect-funksjonen i Norton er slått av, og problemet vedvarer, selv etter at du har klikket på Løs nå. Hvis du vil vite mer, kan du lese Auto-Protect er slått av, og Reparer nå løser ikke problemet.

SONAR-beskyttelse er slått av, og Reparer nå løser ikke problemet

Funksjonen SONAR-beskyttelse i Norton er slått av, og problemet vedvarer, selv etter at du har klikket på Løs nå. Hvis du vil vite mer, kan du lese SONAR-beskyttelse er slått av, og Løs nå løser ikke problemet.

Norton-produktet viser meldingen «Surfing utsatt for risiko»

Nortons enhetssikkerhetsprodukt viser feilmeldingen «Surfing utsatt for risiko» hvis utvidelsen for Norton Safe Web ikke er installert eller er deaktivert i standardnettleseren. Hvis du vil vite mer, kan du lese Melding: «Surfing er utsatt for risiko».

Virus- og spionprogramdefinisjonene er ikke oppdatert

Your Nortons enhetssikkerhetsprodukt viser meldingen «Utsatt for risiko: Virus- og spionprogramdefinisjonene er ikke oppdatert. PC-en kan stå i fare for å bli infisert». Hvis du vil vite mer, kan du lese Melding: «Risikoutsatt: Virus- og spionprogramdefinisjonene er ikke oppdatert. PC-en kan stå i fare for å bli infisert».

Datamaskinen må gjennomsøkes etter virus og spionprogrammer

Nortons enhetssikkerhetsprodukt viser meldingen «Du er utsatt for risiko. Datamaskinen må gjennomsøkes etter virus og spionprogrammer». Hvis du vil vite mer, kan du lese Meldingen: "Du er risikoutsatt. Datamaskinen må gjennomsøkes etter virus og spionprogrammer».