Oppdatere kredittkortinformasjonen

Du kan oppdatere kredittkortinformasjonen ved å logge på kontoen.

For Kina, Hong Kong, Japan, Korea og Taiwan går du tilNorton Online Store for å oppdatere kredittkortinformasjonen din.

Når abonnnementet skal fornyes, og hvis kredittkortinformasjonen på kontoen er utdatert, sender vi deg en varsling om å oppdatere kredittkortinformasjonen. Du kan også oppdatere kredittkortinformasjonen ved å klikke på varslingen.

Oppdatere kredittkortinformasjonen

1. Logg på kontoen.

Hvis du har glemt kontopassordet ditt, klikker du på Glemt passord? og følger instruksjonene på skjermen for å gjenopprette passordet.

Hvis du vil oppdatere e-postadressen, passordet og andre personopplysninger, kan du lese Oppdatere kontoinnstillingene.

2. På siden Min konto klikker du på fanen Betalingsinformasjon.

3. Gjør ett av følgende, avhengig av situasjonen:

4. Hvis du allerede har lagret kortdetaljer på kontoen, klikker du på Rediger-ikonet ved siden av kortet og endrer informasjonen du vil oppdatere.

5. Hvis du ikke lagret noen kort på kontoen din, fyller du ut nødvendig informasjon.

6. Klikk på Lagre.

«Oppdatering fullført»-meldingen vises når du har lagret endringene. En e-post-varsling har også blitt sendt til den registrerte e-post-adressen for å bekrefte endringene.

Hvis du ikke klarer å oppdatere kredittkortinformasjonen fra kontoen, kan du kontakte Kundeservice og -støtte.

Kontakt oss