Stoppe automatisk fornying av Norton-abonnementet

De fleste av våre tjenester tilbys som abonnementer med automatisk fornying slik at kundene våre ikke får avbrudd i tjenesten. Med et abonnement som fornyes automatisk, har du kontinuerlig tilgang til tjenesten uten å måtte bekymre deg for utløpsdatoer.

Hvis du imidlertid foretrekker å avslutte abonnementsfornyingen, kan du bruke informasjonen nedenfor for å endre fornyingsinnstillingene på kontosiden. Hvis du allerede er belastet og vil be om refusjon, kontakter du Kundeservice og -støtte.

Stoppe automatisk fornying av abonnementet

For Japan, Korea, Kina, Hong Kong og Taiwan: Hvis ordrenummeret begynner med APXXXXXXXX eller NPXXXXXXXX, eller hvis du har Norton 360 Standard Plus, følger du trinnene nedenfor for å avslutte abonnementet som fornyes automatisk. Hvis ordrenummeret har et annet format, kan du gå til Norton-butikken for å administrere oppdateringsinnstillingene. Du trenger ordrenummeret og e-postadressen du brukte da du bestilte produktet.

Ellers:

1. Logg på kontoen.

2. På siden Min konto, ved siden av abonnementet du vil avslutte fornyingen og fornyingsavgiften for, klikker du på Avslutt abonnementsfornying.

3. Bekreft avbestillingen.

Her er noen ting du bør vite hvis du stopper automatisk fornying av abonnementet:

• Abonnementet fortsetter til slutten av abonnementsperioden du allerede har betalt for. Deretter avsluttes det og fornyes ikke lenger automatisk.

• Det tar vanligvis noen timer etter forespørselen før endringen trer i kraft.

• Eventuelle fordeler som er knyttet til automatisk fornying av abonnementer, kan opphøre når du avslutter automatisk fornying.