Migrere BullGuard-beskyttelsen til Norton

Migrering av BullGuard-beskyttelsen til Norton skjer automatisk. Beskyttelsen fortsetter uavbrutt under og etter migreringen. Hvis du fremdeles har BullGuard-beskyttelse, kan du følge instruksjonene i denne artikkelen for å migrere manuelt til Norton GO.

Migrering av BullGuard-beskyttelsen består av fire trinn:

1. Bekrefte at du har Norton GO-abonnement

2. Avinstallere BullGuard-produktet

3. Starte enheten på nytt

4. Laste ned og installere Norton-beskyttelsen

Bekreft at Norton GO-abonnementet er tilgjengelig på Norton-kontoen din

BullGuard-kontoen er allerede migrert til Norton. Du kan bruke påloggingsinformasjonen for BullGuard-kontoen til å logge på Norton-kontoen og sjekke om Norton GO-abonnementet er tilgjengelig.

Hvis du har et brukernavn for BullGuard-kontoen, må du legge til "@bullguard.com" i brukernavnet når du oppgir e-postadressen.
  1. Åpne nettleseren og gå til følgende URL:

https://my.norton.com

2. Klikk på Logg på.

3. Skriv inn brukerinformasjonen for BullGuard-kontoen og klikk på Logg på.

Hvis du har problemer med å få tilgang til Norton-kontoen, kan du kontakte Kundeservice og -støtte med produktets serienummer. Du finner mer informasjon under Melding: «Problemer med å logge inn?» mens du migrerer BullGuard-beskyttelsen til Norton.

4. Hold musepekeren over profilnavnet øverst til høyre på skjermen og klikk på Mine abonnementer fra menyen som vises.

5. Kontroller at Norton GO-abonnementet er oppført under Mine abonnementer.

6. Hvis du ikke ser Norton GO-abonnementet oppført på Norton-kontoen, kontakter du Nortons Kundeservice og -støtte.

Avinstaller BullGuard-produktet

Hvis BullGuard-produktet er installert på flere enheter, må du avinstallere BullGuard-produktet fra alle enhetene.

Jeg har Windows-PC

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. I dialogboksen Kjør skriver du inn følgende tekst og trykker på Enter:

appwiz.cpl
  3. I listen over installerte programmer velger du bullGuard-produktet ditt og klikker på Fjern eller Avinstaller.

4. Hvis vinduet Brukerkontokontroll vises, klikker du på Ja.

5. Følg instruksjonene på skjermen.

Jeg har Mac

1. Klikk på skrivebordet eller Finder-ikonet i Dock for å åpne Finder.

2. Klikk på Programmer i venstre rute.

3. Velg ikonet BullGuard-produktet fra listen over apper. Deretter drar og slipper du ikonet til papirkurven.

Jeg har iPhone eller iPad

1. startskjermen trykker og holder du inne BullGuard VPN-ikonet til det begynner å dirre.

2. I øvre venstre hjørne av appikonet trykker du på X.

3. Trykk på Slett for å bekrefte.

Jeg har en Android-mobil

1. Fra hjemskjermen går du til Innstillinger.

2. I menyen Innstillinger går du til Apper > Administrer apper.

3. Trykk på BullGuard VPN i listen over apper.

4. Trykk på Avinstaller.

5. Trykk på OK for å bekrefte.

6. Når avinstalleringen er fullført, trykker du på OK.

Start enheten på nytt

Hvis avinstallasjonen ble fullført uten at enheten ble startet på nytt, må du restarte enheten manuelt.

En restart sikrer at det ikke er noen spor igjen av det avinstallerte produktet/appen.

Laste ned og installere Norton

Laste ned og installere Norton på Windows

1. Gå til my.Norton.com og logg på med e-postadresse og passord for Norton-kontoen.

2. I portalen Min Norton klikker du på Last ned. På siden Kom i gang klikker du på Godta og last ned.

3. Når nedlastingen er fullført, kjører du installasjonsprogrammet fra nettleseren. Trykk på Ctrl + J for å åpne Nedlastinger i nettleseren. Deretter dobbeltklikker du på filen du lastet ned.

4. Hvis Brukerkontokontroll vises, klikker du på Fortsett/Ja og følger instruksjonene på skjermen.

Laste ned og installere Norton på Mac

1. Gå til my.Norton.com og logg på med e-postadresse og passord for Norton-kontoen.

2. I portalen Min Norton klikker du på Last ned. På siden Kom i gang klikker du på Godta og last ned.

3. Før du installerer produktet, anbefaler vi at du klikker på Nortons lisensavtale og leser produktets lisensavtale.

4. Du finner mer informasjon om installering under Laste ned og installere enhetssikkerhetsprodukt fra Norton på Mac.

For å få den seneste versjonen av Norton-produktet må du kontrollere at du har Mac OS X 10.10.x eller nyere.

Laste ned og installere Norton på Android

1. Åpne Play Store-appen og søk etter Norton 360.

2. På skjermen til Norton 360-appen trykker du på Installer > Åpne.

3. Les og godta vår Lisens- og tjenesteavtale, bekreft vår Globale personvernerklæring, og trykk deretter på Logg på.

4. Skriv inn e-postadressen og passordet for Norton-kontoen, og trykk deretter på Logg på.

5. Vent til aktiveringen er fullført. Norton 360-appen er nå installert.

Hvis du får problemer med å installere Norton 360-appen på mobilenheten, må du kontrollere at enheten har den nyeste versjonen av Google Play Store-appen, og at alle de nyeste systemoppdateringene er installert.

Laste ned og installere Norton på iPhone eller iPad

1. Åpne Play Store-appen og søk etter Norton 360.

2. Trykk på Hent > Installer > Ferdig.

3. Hvis du bruker en iPad, trykker du på Installer på iPad og følger instruksjonene på skjermen.

4. Når nedlastingen er fullført, trykker du på Åpne for å starte Norton 360-appen.

5. Les og godta vår Lisens- og tjenesteavtale, bekreft vår Globale personvernerklæring, og trykk deretter på Logg på.

6. Angi e-postadressen og passordet for kontoen, og trykk deretter på Logg på.

7. Vent til aktiveringen er fullført. Norton 360-appen er nå installert.

Video: Migrere BullGuard-beskyttelsen til Norton

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v20220926173300913
Operativsystem: Android;Mac;Windows;iOS
Sist endret: 15/02/2024