Dark Web Monitoring

Dark Web Monitoring er en tjeneste som søker etter personopplysningene dine på bortgjemte nettsteder og fora på det mørke nettet. Dette er viktig fordi identitetstyver kan kjøpe eller selge personopplysningene dine for å begå ulovlige handlinger.

Vi varsler deg hvis vi finner opplysningene dine på det mørke nettet, slik at du vet om det og kan iverksette egnede tiltak. Gå til kontooversikten eller mobilappen for å se gjennom varselet du har mottatt. Hvis du vil bekrefte at varselet er fra Norton, leser du Bekrefte at en e-postmelding du mottar fra Norton, er ekte.

Jeg har mottatt et varsel. Hva er de neste trinnene?

Avhengig av området ditt kan du bruke koblingene under for å se en fullstendig liste over bestepraksis og videre trinn:

Hvis du har spørsmål om overvåking av det mørke nettet, kan du lese – Andre vanlige spørsmål om Dark Web Monitoring
Hvis du vil finne ut mer om et varsel du fikk, kan du lese – Hvorfor mottar jeg en varsling om at opplysningene mine er oppdaget på det mørke nettet?
Hvis du vil oppdatere informasjonen din, kan du lese – Oppdater bankkontoer, postadresse og andre personopplysninger for Dark Web Monitoring

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v127344370
Operativsystem: Android;Mac;Windows;iOS
Sist endret: 22/11/2023