Løs problemet med å motta e-postvarslinger fra Norton

Hvis du ikke mottar e-postvarslinger, kan du bruke informasjonen under for å bekrefte at e-postadressen som er knyttet til kontoen din er riktig. Sørg også for at e-postadressen din ikke inneholder noen dobbeltbyte-tegn. Noen språk, for eksempel japansk, har noen tegn som er dobbelt så brede som normale alfabetiske tegn. Disse er kjent som dobbeltbyte-tegn. Hvis du har opprettet en Norton-konto med en dobbeltbyte-e-postadresse, må du oppdatere e-postadressen for å motta varslings-e-postmeldinger.

Når du har bekreftet e-postadressen din, må du sjekke e-postens spam-/søppelmapper. Hvis du finner noen varslings-e-postmeldinger, merker du dem som Ikke spam/søppel. Dette vil forhindre at e-postmeldinger kommer tilbake til spam-/søppelpostmappen i fremtiden. Hvis du har mottatt en velkomst-e-postmelding, men ingen varslings-e-post, er det mulig at vi ikke fant noe kritisk å varsle deg om.

Bekreft e-postadressen

1. Logg på kontoen.

2. Bekreft e-postadressen din på fanen Kontoinnstillinger ved å gå til raden E-post og passord.

3. Hvis du vil endre e-postadressen din, klikker du på ikonet ved siden av gjeldende e-postadresse, og gjør følgende:
  4. Bekreft med det gjeldende passordet ditt, og angi deretter den nye e-postadressen.

5. Klikk på Oppdater e-postadresse.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v126247065
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS