Melding: «Risikoutsatt: Dine definisjoner for Beskyttelse mot sårbarhet er ikke oppdaterte. Mac-en din kan være risikoutsatt.»

Dette problemet kan oppstå på macOS 10.15.x eller tidligere hvis oppstartsdisken er fragmentert. Du kan løse dette problemet ved å kjøre First Aid på oppstartsdisken. Deretter kjører du LiveUpdate.

TRINN 1

Kjøre Førstehjelp for oppstartsdisken

1. I programmenyen klikker du på og velger Utilities.

2. I Utilities -vinduet dobbeltklikker du på Disk Utility.

3. I Disk Utility -vinduet, i venstre rute, velger du oppstartsdisken Macintosh HD.

Kun en oppstartsdisk kan verifiseres og repareres filtillatelsesproblemer. Ikke velg kjernelagringsdisken, den viser ikke antallet mapper og filer på bunnen av vinduet.

4. På den øverste menylinjen i vinduet Diskverktøy klikker du på Førstehjelp og deretter på Kjør.

Hvis du bruker macOS 10.14.x eller tidligere, klikker du på tillatelser for Reparasjonsdisk.

5. Følg instruksjonene på skjermen.

Avhengig av antallet filer som sjekkes for tillatelser, kan reparering av disktillatelser eller -prosesser ta litt tid.

6. Når reparasjonen av tillatelser er fullført, avslutter du alle programmer og starter Mac-en på nytt.

TRINN 2

Kjør LiveUpdate

1. Start Norton.

2. Klikk på LiveUpdate i hovedvinduet i Norton.

3. Kjør LiveUpdate til det ikke er flere oppdateringer tilgjengelig for Norton-produktet ditt.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v121250040
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 22/11/2020