Løse problemer med dobbeltfakturering hvis du utilsiktet har kjøpt mer enn ett Norton-abonnement

Dette problemet kan oppstå hvis du ved en feiltakelse har kjøpt mer enn et Norton-produkt eller hvis Norton-abonnementet automatisk ble fornyet samtidig som du kjøpte et Norton-produkt et annet sted.

Hvis du har mer enn ett Norton-abonnement aktivt samtidig, kan du dele et av abonnementene med venner eller familie. Du kan alternativt kontakte Kundeservice og-støtte for å be om refusjon.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v117954944
Operativsystem: windows,mac,android,ios