Laste ned og installere leserutvidelsen for Norton Password Manager

Med Norton Password Manager kan du lagre, behandle og sikre passord og personopplysninger – alt du trenger for nettaktivitetene dine. Funksjonen holder passordene dine synkronisert på ulike datamaskiner, nettlesere og mobilenheter.

Google Chrome

1. Åpne Google Chrome.

2. Open Chrome Nettmarked og søk etter Norton Password Manager.

3. På siden med utvidelser for Norton Password Manager klikker du på Legg til i Chrome.

Klikk på Legg til utvidelse i popup-vinduet som åpnes.

Microsoft Edge

1. Åpne Microsoft Edge.

2. Åpne Tillegg i Microsoft Edge og søk etter Norton Password Manager.

3. På siden med utvidelser for Norton Password Manager klikker du på .

Klikk på Legg til utvidelse i popup-vinduet som åpnes.

Mozilla Firefox

1. Åpne Mozilla Firefox.

2. Åpne Utvidelser i Mozilla Firefox og søk etter Norton Password Manager.

3. På siden med utvidelser for Norton Password Manager klikker du på Legg til i Firefox.

Klikk på Legg til i popup-vinduet som åpnes.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v117744069